Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

ΕΠΣ Πέλλας: Οι αγώνες της Κυριακής γιατί δεν ξεκινούν νωρίτερα αφού ο τελικός του Μουντιάλ είναι στις 17:00

Κάποιες φορές θα πρέπει να λειτουργούν τα αντανακλαστικά και να υπάρχουν σωστές σκέψεις
Δυστυχώς στην ΕΠΣ Πέλλας δεν προνόησαν να ορίσουν λίγο νωρίτερα τα απογευματινά παιχνίδια, λόγω του τελικού του Μουντιάλ, που ξεκινάει στις 17.00.

Θα μου πείτε υπάρχουν και πρωινά παιχνίδια, στα οποία σφυρίζουν διαιτητές που πρέπει να σφυρίξουν το απόγευμα, αλλά και τα πρωινα θα μπορούσαν να πάνε λίγο νωρίτερα.

Ακόμη και τώρα σε συνεννόηση ΕΠΣ Πέλλας, ομάδες και διαιτητές μπορούν να το περάσουν, για να μην χάσουν αυτήν την ποδοσφαιρική πανδαισία του πλανήτη.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές των ομάδων, παράγοντες, φίλαθλοι και διαιτητές θα ήθελαν να δουν τον τελικό Αργεντινή-Γαλλία, πως μπορεί να γίνει αυτό όμως όταν οι αγώνες της Κυριακής ξεκινούν στις 15:00 θα τελειώσουν γύρω στις 17:00.

Οι διαιτητές θα θέλουν να συμπληρώσουν τα φύλλα αγώνα, οι αρχηγοί να περιμένουν να υπογράψουν και οι παράγοντες να μαζέψουν ρούχα. 

Για κάποιους θα χαθεί τουλάχιστον ένα ημίχρονο και για κάποιους ίσως και παραπάνω, που θα αγωνιστούν λίγο πιό μακριά.

Κάποιες φορές θα πρέπει να λειτουργούν τα αντανακλαστικά και να υπάρχουν σωστές σκέψεις και πρωτοβουλίες όταν πρόκειται για κάτι που το επιθυμούν όλες οι πλευρές που αγαπούν το ποδόσφαιρο.

Να σημειωθεί ότι σε αρκετές ΕΠΣ οι αρμόδιοι προχώρησαν σε αλλαγή της ο ώρας, ορίζοντας νωρίτερα τα παιχνίδια για τον παραπάνω λόγο, κάτι που δέχθηκαν με ικανοποίηση άπαντες.

2 σχόλια:

  1. Αυτό για να το σκεφτείς πρέπει να έχεις βγάλει γυμνάσιο!!! ποιός από αυτούς που είναι παρατρεχαμενη θα μπορούσε να το σκεφτεί? πείτε έναν?το ποδόσφαιρο στον νομό δυστυχώς το διοικούν άνθρωποι που τους ενδιαφέρει μόνο η τσέπη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα δώσουν την λύση οι διαιτητές.
    Τα ημίχρονα θα είναι 23'.
    Τι, δεν μπορεί να γίνει; Άρχοντες είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365