Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Κιβωτός του Κόσμου: “Είπε την αλήθεια” λέει η παιδαγωγός για τον 19χρονο που κατήγγειλε ασέλγεια

Η πρώην υπάλληλος στη δομή της Καλαμάτας επιβεβαιώνει τα όσα έχει πει στην κατάθεσή του το παιδί
Η πρώην παιδαγωγός της δομής στην Καλαμάτα, την οποία επικαλείται στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς του Ανηλίκων ο 19χρονος για τις ημέρες και τα έργα του πατρός Αντωνίου και αποκάλυψε το «ΘΕΜΑ», σπάει τη σιωπή της και μιλάει στο protothema.gr.

Η πρώην υπάλληλος στη δομή της Καλαμάτας επιβεβαιώνει τα όσα έχει πει στην κατάθεσή του το παιδί, ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου, και υπογραμμίζει: «Το παιδί δεν είπε ψέματα. Δεν είπε κάτι παραπάνω ούτε κάτι λιγότερο, από αυτά τα οποία ήταν η αλήθεια. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο».

Η παιδαγωγός, στην άλλη άκρη της γραμμής, δεν θέλει να πει πολλά. Αναφέρει: «Ό,τι είχα να πω, το έχω πει εκεί που πρέπει. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να πουν πράγματα, όμως δεν μπορώ να σας δώσω τα ονόματά τους. Είχα απολυθεί καιρό πριν. Και ακριβώς επειδή ήμουν εκεί που ήμουν, τα παιδιά με εμπιστεύονταν και επειδή ήμουν απομακρυσμένη από τη δομή μπορούσαν να μου μιλήσουν άνετα».


– Με το παιδί εχετε επαφή; Σας είχε πει κάποια πράγματα. Και συγκεκριμένα στην κατάθεσή του, που αποκάλυψε το «ΘΕΜΑ», αναφέρει τα εξής: «Μιλώντας τηλεφωνικά με πρώην παιδαγωγό της δομής στην Καλαμάτα, στην οποία και είπα για την παρενόχληση από τον πατέρα, μου είπε ότι κάτι είχε υποψιαστεί για μένα, καθώς έβλεπε ότι κλεινόμασταν πολλές ώρες στο δωμάτιο με τον πατέρα Αντώνιο».

– «Το παιδί δεν είπε ψέματα. Δεν είπε κάτι παραπάνω ούτε κάτι λιγότερο από αυτά τα οποία ήταν η αλήθεια. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο».


– Είχατε υποψιαστεί πράγματα γι’ αυτό τον άνθρωπο;

– «Δεν θα ήθελα να μιλήσω τηλεφωνικώς, δεν θα ήθελα να πω κάτι. Θέλω να καταλάβετε λίγο και την θέση μου. Είμαι μάνα με δύο παιδιά, δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω, γιατί διαστρεβλώνονται πολλά. Να γίνουν και κάποιες άλλες καταθέσεις και ίσως κάποια στιγμή μιλήσουμε. Στην παρούσα φάση δεν θα ήθελα να βγει κάτι παραπάνω».

– Έχετε κληθεί από τις αρμόδιες αρχές για να καταθέσετε; Γιατί προφανώς η κατάθεσή σας είναι πολύ σημαντική.


– «Αυτό το γνωρίζουν οι αρχές. Δεν θα σας απαντήσω. Αν έχω καταθέσει ή δεν έχω καταθέσει αυτό το γνωρίζουν αυτοί που πρέπει να το γνωρίζουν».

– Με τον δεκαεννιάχρονο έχετε επαφή;

– « Βεβαίως. Είμαστε δίπλα σε όλα τα παιδιά για ό,τι χρειαστούν. Είτε καταθέτουν είτε δεν καταθέτουν. Εμάς μας ενδιαφέρει να είναι καλά τα παιδιά».

– Ο 19χρονος σε τι κατάσταση βρίσκεται; Γιατί γνωρίζουμε ότι πιέστηκε πολύ για να καταθέσει και να ανοίξει το στόμα του.

– «Λογικό δεν είναι;».

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365