Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Πρώτο τρίποντο για την ομάδα Κ19 του Αλμωπού

Πρώτο τρίποντο για την ομάδα Κ19 του Αλμωπού

Επιτέλους νίκη για την ομάδα Κ19 του Αλμωπού Αριδαίας που λύγισε την αντίσταση της Αναγέννησης Καρδίτσας μετά από πολύ καλό και ενδιαφέρον παιχνίδι, που διεξήχθη στο γήπεδο των Γαλατάδων.

Οι κυανόλευκοι ήταν καλύτεροι και με δυο χτυπήματα στις αρχές των δύο ημιχρόνων, κατάφεραν να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα και να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι αν και προσπάθησαν φιλότιμα εντούτοις δεν απέφυγαν την ήττα.

Σκόρερ των νικητών ήταν οι Κωστας Καρυπίδης στο 12’ και Χρήστος Τσερρίκου στο 60’.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Καρυπίδης των γηπεδούχων.

Άριστη η διαιτησία των κ.κ Μιχαηλίδη, Αρέστη, Αδραμάνη (Πέλλας)

Συνθέσεις:

Αλμωπός: (Δημήτρης Μίζογλου)

Σβάρνας, Παπαντωνίου, Τσίτσος, Σιμηχανίδης, Μιχαηλίδης, Αριτζόγλου, Μερτζεμέκης, Ελευθεριάδης, (80’ Shkira), Τζώρτζης, (62’ Παπαδόπουλος), Καρυπίδης, Τσερρίκου.


Αναγέννηση: (Αλέξανδρος Γκινής)

Γκαντής, Τσιαχματιώτης, Μητσιάκης, Μπαλτάς, Μπάνι, Κασάπογλου, (70’ Lili), Τσιανάκας, Βελησιώτης, Κολοκυθάς, (84’ Τσατσαρώνης), Τίγκας, Μπέρρο.

2 σχόλια:

  1. Το καλύτερο φετινό παιχνίδι έκανε ο Αλμωπος , δίκαιη πέρα για πέρα η νίκη του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365