Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

"Καταιγίδα" η Κ19 της ΒΕΡΟΙΑΣ συνέτριψε τον Αλμωπό Αριδαίας

Βαριά ήττα για την Κ19 του Αλμωπού

Καταιγιστική ήταν η ομάδα Κ19 της ΒΕΡΟΙΑΣ στο εντός έδρας ματς κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας, τον οποίο συνέτριψε με 11-0 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ19 Super League 2.


Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου και κάτω από συνεχή βροχόπτωση, με τους "κυανέρυθρους" να κάνουν... πάρτι μέσα στον βαρύ αγωνιστικό χώρο και να φτάνουν στην ευρεία νίκη, πετυχαίνοντας 8 τέρματα στο πρώτο μέρος και τρία στην επανάληψη!


Το 1-0 έγραψε στο 8' ο Σουπιάδης, ενώ στο 10' ο Γιαγτζίδης με πέναλτι σημείωσε το 2-0. Στο 14' ο ίδιος παίκτης (Γιαγτζίδης) με όμορφη εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο "παραθυράκι" της αντίπαλης εστίας για το 3-0, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τέγος Τ. πέτυχε το 4-0. Στο 34' και στο 36' οι Τασιόπουλος και Γιαγτζίδης αντίστοιχα έγραψαν το 6-0, ενώ στο 42' και 44' ο Τέγος Τ. με δύο γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 8-0.


Στην επανάληψη συνεχίστηκε ο ίδιος ρυθμός και στο 56' ο Χοχλιούρος σημείωσε το 9-0, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Αδαμίδης έγραψε το 10-0. Στο 60' ο Τσέας έκανε 11 τα τέρματα των "κυανέρυθρων", οι οποίοι στην συνέχεια έριξαν... στροφές, με το 11-0 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή!


ΒΕΡΟΙΑ (Α. Ανθυμιάδης): Τσανασίδης, Γρατσιάνος, Καρασαρίδης, Σουπιάδης, Φωτόπουλος, Γιαγτζιδης, Τέγος Τ., Παναγιωτίδης, Χοχλιούρος, Τσέας, Τασιοπουλος.


ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Σβαρνας, Παπαντωνίου, Μιχαηλίδης, Σιμηχανιδης, Μιζογλου, Μερτζεμεκης, Αριτζογλου, Ζηλλης, Αλουπης, Καρυπίδης, Τσερρικου.


Πηγή: kerkidasport.gr

6 σχόλια:

  1. Κάποιοι μάλλον ξέχασαν το «Fair Play» και η αποκλειστική ευθύνη είναι του προπονητή της Βέροιας. Δεν φέρεσαι έτσι σε νέα παιδιά, είναι ανήθικο και ντροπιαστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν πηγαινε ο Αλμωπος στα τοπικα και δν μιλαω για κ19 και εβαζε 8 γκολ στις τοπικες ομάδες τότε δν τα λέγατε αυτά. Τότε παιζανε παιδια στα τοπικα. Ο καιρος εχει γυρισματα

      Διαγραφή
  2. Τον αδύναμο θα τον προστατέψεις,συμφωνώ.
    Την ευθύνη όμως την έχουν οι υπεύθυνοι της ομάδας σου που σ αυτήν την ηλικία κατεβάζουν U16 .Φυσικό είναι οι αντίπαλοι να βάζουν 7 κ 10γκολ. Όσο φερ πλει κ να κάνουν.
    Μεγάλο λάθος οργανωτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν παίζεις με 15 & 16 χρόνων εναντίων 18 & 19 έτσι γίνετε τι να σου κάνουν και αυτά τα παιδιά προσπαθούν !!!! Η Βέροια έπρεπε μα κάνει λίγο πίσω στα 5 6 γκολ αφού είδε ότι η νίκη είναι σίγουρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @9:00 μ.μ. Δεν είμαι Αλμωπός, από τα Γιαννιτσά είμαι, οπότε μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πειραζει το διαβαζουν οι τοπικοι και καταλαβαινουν

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365