Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Ανακοινώνεται νέο επίδομα για το 2023, πληρωμή εφάπαξ ή σε μηνιαίες δόσεις

Φαίνεται πως έχει κλειδώσει νέα επιταγή ακρίβειας

Νέες επιδοτήσεις αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός το Σάββατο, με την ψήφιση του προϋπολογισμού στη Βουλή. Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως έχει κλειδώσει νέα επιταγή ακρίβειας ή αλλιώς ένα νέο food pass το οποίο μένει να διευκρινιστεί εάν θα δίνεται σε μηνιαίες δόσεις έως τον Απρίλιο του 2023 ή θα δοθεί εφάπαξ.

Συγκεκριμένα, η νέα επιταγή ακρίβειας θα χορηγηθεί με «σκληρά» εισοδηματικά κριτήρια. Συγκεκριμένα αναμένεται αυτά αναμένεται να κλείσουν στα 30.000 ευρώ για άγαμο και έως 45.000 ευρώ για έγγαμο με 4 παιδιά.


Η νέα επιταγή ακρίβειας αναμένεται να δοθεί είτε εφάπαξ με το ποσό να φτάνει τα 150-200 ευρώ ή να δίνεται με τον μήνα με την δόση να φτάνει τα 50 ευρώ.


Οι παροχές του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη δεν σταματούν εκεί καθώς, αναμένεται να επεκταθεί η επιδότηση 0,25 ευρώ στο πετρέλαιο θέρμανσης.


Παράλληλα, εξετάζεται να αυξηθούν οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων κατά 50 ευρώ. Τέλος εξετάζεται επαναφορά των τριετιών στον ιδιωτικό τομέα που έχουν «παγώσει» από το 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365