Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Ποιοι «γλιτώνουν» τα τέλη κυκλοφορίας 2023

Ποιοι απαλλάσσονται
Στο mycar έχουν αναρτηθεί εδώ και μέρες τα τέλη κυκλοφορίας 2023. Πώς τα κατεβάζετε για να τα πληρώσετε, και ποιοι απαλλάσσονται.

Οι ιδιοκτήτες καλούνται να ξεπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους μετά την δίμηνη παράταση.


Φέτος δεν αλλάζει κάτι στον καθορισμό των τελών κυκλοφορίας και έτσι οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων προβλέπεται να πληρώσουν τα ίδια ποσά όπως και πέρυσι.


Τα ειδοποιητήρια θα περιλαμβάνουν QR Code, με σκοπό τη διευκόλυνση των ιδιοκτητών Ι.Χ. σε ό,τι αφορά την πληρωμή τους, αφού θα μπορεί να γίνει απευθείας μέσω web banking.


Ποιοι απαλλάσσονται

Ισχύει πλήρης απαλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας για τους γονείς ανηλίκων παιδιών με αναπηρία. Η απαλλαγή ισχύει έως και το έτος ενηλικίωσης του αναπήρου για ένα μόνο όχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365