Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Έγκλημα στον Πειραιά: Αυτός είναι ο 23χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε την 19χρονη σύντροφό του στον Πειραιά

Ένας άλλος καυγάς τους αποδείχθηκε μοιραίος για τη 19χρονη
Αυτός είναι ο 23χρονος δράστης, που πυροβόλησε και σκότωσε με τουλάχιστον δυο σφαίρες στο κεφάλι τη 19χρονη σύντροφο του στο διαμέρισμα της στα Καμίνια. Εργαζόταν σε μπαρ στη Τρούμπα και η νεαρή γυναίκα σε κατάστημα στην Καλλιθέα.

Τα ξημερώματα, ένας άλλος καυγάς τους αποδείχθηκε μοιραίος για τη 19χρονη. Ο ίδιος αφού σήκωσε το όπλο και αφαίρεσε τη ζωή από τη 19χρονη, κάλεσε τους αστυνομικούς και παραδέχθηκε το έγκλημα του. Ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, καθώς είχε καταναλώσει νωρίτερα ποσότητα κοκαϊνης.

Απέδωσε το έγκλημα του στη ζήλεια που αισθανόταν για την κοπέλα καθώς και τις εμμονές που είχε συχνά.


Η γειτονιά κάνει λόγο για ένα ζευγάρι που είχε συχνά έντονους καυγάδες. Μαρτυρίες λένε ότι το ζευγάρι μόλις πριν μια εβδομάδα είχε πάλι έναν έντονο και μεγάλο καυγά.




Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365