Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Εθνικός Γιαννιτσών - Ακρίτας Σωσάνδρας 3 - 0 / Μόνος στην κορυφή ο Εθνικός λύγισε δύσκολα τον Ακρίτα

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Σάκη Αργυρίου για το Aridaia365
Μια μεγάλη και παράλληλα σημαντική νίκη κορυφής πέτυχε  ο Εθνικός Γιαννιτσων, ο οποίος νίκησε δύσκολα με σκορ 3-0 τον Ακρίτα Σωσάνδρας.


Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση και έχασαν δυο πολύ μεγάλες ευκαιρίες, με τον Λευτέρη Θωμά και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να μην βρίσκουν στόχο, ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Γουστέρη λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.


Στο δεύτερο μέρος ο Εθνικός μπήκε δυνατά και έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες με τον Στάθη Καράμπελα να μην βρίσκει στόχο. Ο Ακρίτας ισορρόπησε μετά το 60´ και έχασε μια καλή ευκαιρία με σουτ του Λευτέρη Θωμά. 


Όλα αυτά μέχρι το 80’ όταν ο Γιώργος Καραδήμος με ένα καταπληκτικό σουτ έκοψε τον γόρδιο δεσμο και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Ο ίδιος παίκτης τέσσερα λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα με κοντινό πλασέ. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Στάθης Καράμπελας με πολύ ωραίο σουτ στο 89’ για το τελικό 3-0.


Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ Αργυρού, Βλαδίκα, Τσαλκάνη.

Συνθέσεις:

Εθνικός: (Φώτης Μητσάκης-Πόλυς Χαραλαμπίδης)

Δεληχατζής, Σέρα, Γρηγοριάδης, Κυργερίδης, (61’ Κεραμυδάς), Τζιότζιος, (61’ Στεφανίδης), Γιόντης, Γκογκολούδης, Σιταράς, (88’ Καμπάνης), Καράμπελας, (88’ Παπαδόπουλος), Γουστέρης, Καραδήμος, (88’ Χατζηπαρασίδης).


Συνθέσεις:

Ακρίτας: (Γιώργος Μπογδάνης)

Χρήστου, Πέικος, Θωμάς Γ., (82’ Καραγιαννίδης), Χρηστίδης, Τσόρμπας, Κοντακτσής, Μποζίνης, (54’ Κουτρούμπαλος), Παρτσανάκης, (66’ Χαλκίδης), Ντόγκαρης, Παπαδόπουλος, Θωμάς Ε.


Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Σάκη Αργυρίου για το Aridaia365:
































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365