Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

32χρονος αποπειράθηκε να βιάσει 50χρονη, επειδή τον απέλυσε!

Οι Αστυνομικές Αρχές της Ιεράπετρας αναζητούν τον 32χρονο δράστη της σεξουαλικής επίθεσης
Στιγμές τρόμου έζησε μια 50χρονη γυναίκα στην Κρήτη το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου, όταν εργάτης στα χωράφια της αποπειράθηκε να τη βιάσει, επειδή τον απέλυσε!

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε το ίδιο βράδυ στην αστυνομία, ένας 32χρονος με καταγωγή από το Πακιστάν πήγε σπίτι της και προσπάθησε να την βιάσει.

Το θύμα γνώριζε τον εν λόγω άνδρα καθώς όπως υποστήριξε τον είχε εργάτη στα θερμοκήπιά της και τον απέλυσε, όπως γράφει το neakriti.gr.

Το περιστατικό έγινε το απόγευμα όταν η γυναίκα άκουσε θόρυβο στην αυλή και βγήκε για να διαπιστώσει τι συμβαίνει, τότε ο 32χρονος της επιτέθηκε και προσπάθησε να την βιάσει, όμως το έβαλε στα πόδια όταν εκείνη άρχισε να φωνάζει.

Οι Αστυνομικές Αρχές της Ιεράπετρας αναζητούν τον 32χρονο δράστη της σεξουαλικής επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365