Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

Μαρτυρικός θάνατος 41χρονου: Βρέθηκε καυστικό υγρό δίπλα του στη στάνη

Η τοπική κοινωνία της Ελασσόνας θρηνεί την απώλεια ενός 41χρονου στην Κοκκινόγη
Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Ελασσόνας ο θάνατος ενός 41χρονου άνδρα που βρέθηκε πολύ άσχημη κατάσταση μέσα σε στάνη στην Κοκκινόγη και δίπλα του υπήρχε καυστικό υγρό.

Η τοπική κοινωνία της Ελασσόνας θρηνεί την απώλεια ενός 41χρονου στην Κοκκινόγη, ο οποίος βρέθηκε σε άθλια κατάσταση εντός του ποιμνιοστασίου του από συγγενικά του πρόσωπα.


Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας (26/12) μέσα στη στάνη και αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Λάρισας.


Στο ποιμνιοστάσιο έσπευσε ασθενοφόρο με διασώστες και περιπολικό με αστυνομικούς που αρχικά μετέφεραν τον άτυχο 41χρονο στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας, όπου λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο νοσοκομείο.


Εκεί ωστόσο δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και παρά τις προσπάθειες των γιατρών έχασε τη μάχη με το θάνατο.


Από την αστυνομία έχει διαταχθεί νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου, αφού σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του paidis.com δίπλα του βρέθηκε υγρό που χρησιμοποιείται για την απολύμανση αρμεκτικών συγκροτημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365