Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Σοκ: Συνέλαβαν 5 ανήλικους για απόπειρα βιασμού 14χρονης

Πέντε μαθητές γυμνασίου συνελήφθησαν

Σοκάρει η υπόθεση απόπειρας βιασμού ενός κοριτσιού, μέσα στο σχολείο της στην Κόρινθο, από πέντε συμμαθητές της! Η καταγγελία έγινε χθες (14.12.2022) από τη μητέρα του κοριτσιού. 


Πέντε μαθητές γυμνασίου συνελήφθησαν για απόπειρα ομαδικού βιασμού συμμαθήτριας τους στο προαύλιο του σχολείου τους στην Κόρινθο. 


Ακόμη κι οι αστυνομικοί που άκουγαν την μητέρα της 14χρονης να τους εξιστορεί τον εφιάλτη που βίωσε η κόρη της, δεν πίστευαν στα αφτιά τους.


Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η μητέρα της μαθήτριας της α’ γυμνασίου, όλα ξεκίνησαν στις 11:00 χθες το πρωί, όταν η κόρη της βρίσκονταν στο προαύλιο χώρο του σχολείου.


Τότε πέντε συμμαθητές της, την πλησίασαν και αφού την ακινητοποίησαν με τη χρήση σωματικής βίας, στη συνέχεια τη θώπευσαν πάνω από τα ρούχα, στο στήθος και στα γεννητικά της όργανα.


Η 14χρονη προβάλλοντας αντίστασή, κατάφερε να ξεφύγει και να απομακρυνθεί από το σημείο.


Αμέσως ενημέρωσε τους γονείς της, οι οποίοι έσπευσαν στις αστυνομικές αρχές και κατήγγειλαν το περιστατικό.


Οι πέντε φερόμενοι ως δράστες, ηλικίας από 13 έως 15 ετών, ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν. Μαζί με τους πέντε ανήλικους συνελήφθησαν σήμερα το πρωί και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365