Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Κολωνός: «Άγγελέ μου, θα έρθεις πάλι στην αγκαλιά μου» – Η ανάρτηση της μητέρας του 5χρονου

Οι πυροσβέστες είχαν καταφέρει να απεγκλωβίσουν το παιδί, ωστόσο από την πρώτη στιγμή οι γιατροί έδιναν λίγες ελπίδες στους γονείς

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της μητέρας του 5χρονου, που εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο διαμέρισμα στον Κολωνό και έπειτα από γενναία μάχη άφησε την τελευταία του πνοή.


Υπενθυμίζεται πως ο μικρούλης εγκλωβίστηκε μέσα στο διαμέρισμα της οικογένειας στον Κολωνό όταν – από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία – ξέσπασε φωτιά, με αποτέλεσμα το παιδί να εισπνεύσει μεγάλη ποσότητα καπνού.


Οι πυροσβέστες είχαν καταφέρει να απεγκλωβίσουν το παιδί, ωστόσο από την πρώτη στιγμή οι γιατροί έδιναν λίγες ελπίδες στους γονείς. 


Έπειτα από περίπου δύο εβδομάδες το παιδί δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή…


Λίγες ώρες μετά η μητέρα του 5χρονου αποχαιρέτησε τον γιο της με ένα σπαρακτικό μήνυμα στο Facebook: «Άγγελε μου καλό παράδεισο να έχεις! Θα τα ξανά πούμε. Κάποια στιγμή θα έρθεις πάλι στην αγκαλιά της μαμάς γιατί μαμά είναι μόνο μια!!!!».


Για την υπόθεση είχε συλληφθεί ο πατέρας του παιδιού για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. 


Η κηδεία του παιδιού θα γίνει την Τρίτη στο Νεοχώρι Κυλλήνης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365