Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΟΚ Αλμωπίας - Φ.Ο.Αριδαίας 51 - 59 / Εικόνες ντροπής στο ΔΑΚ εξαιτίας της βροχής

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365
Στον Φ.Ο.Αριδαίας κατέληξε το ροζ φύλλο του αγώνα, στο τοπικό μπασκετικό ντέρμπι της Αλμωπίας για το πρωτάθλημα του Α' ΕΚΑΣΚΕΜ Ανδρών, αφού επικράτησε του ΠΑΟΚ Αλμωπίας με σκορ 51 - 59.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι του Coach Χασάπη ήταν πιο εύστοχοι στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού, ενώ οι μαχητικοί γηπεδούχοι του Coach Βασίλογλου προσπάθησαν για τη νίκη, είχαν όμως πρόβλημα στα ριμπάουντ και στο σκοράρισμα.

ΥΓ: Για άλλη μια φορά στο ΔΑΚ Αριδαίας είδαμε εικόνες ντροπής εξαιτίας της βροχής και είναι θαύμα που ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση, αφού από καθαρή τύχη το μόνο μέρος που δεν έσταζε η οροφή ήταν ο αγωνιστικός χώρος. Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτό, πέριξ του αγωνιστικού χώρου επιστρατεύτηκαν κουβάδες, κώνοι, πετσέτες, ακόμα και ρούχα, για να μην φτάσουν τα νερά στις 4 γραμμές του γηπέδου και εκεί που πατούσαν οι αθλητές. Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, καθώς και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιάννης Κετικίδης ήταν παρόντες στην αναμέτρηση, είδαν αυτές τις εικόνες ντροπής και ελπίζουμε σύντομα να δώσουν λύση, γιατί ελλοχεύει μεγάλος κίνδυνος τραυματισμού κάποιου αθλητή, αλλά και αναβολής αγώνων με την πρώτη βροχή. 

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:




































































































4 σχόλια:

  1. Και μετά οι άρχοντες.....αφού έξυσαν τα μέζεα τους ......υποσχέθηκαν ότι το έργο θα γίνει σίγουρα έαφου θα ξαναεκλεγουν σίγουρα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΦΟΑ, ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΔΙΧΑΣΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ, ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΠΑΓΚΟ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΦΟΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΗΜΕΡΑ. Η ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟΧΟ ΜΟΝΟ ΝΑ ΝΙΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ. ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χωθηκαν καποιες στη διοικηση του φοα τα τελευταια χρονια και εκαναν το συλλογο μορφωτικο και χορευτικο. Εχουν απαξιωσει τους παντες οπως πολυ σωστα λεει το παραπανω σχολιο και νομιζουν οτι ο ΦΟΑ ειναι επιχειρηση δικη τους και των παιδιων τους μονο. Δυστυχως οσο μενουν καποιοι και καποιες το μονο που θα πετυχαινουν ειναι να γινεται πιο δυνατος ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας και οι τριγυρω ομαδες. Εχετε αποτυχει κυριοι , γιατι καθεστε ακομα; τουλαχιστον καποιοι που το καταλαβαν την εκαναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365