Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Δολοφονία 60χρονης στη Θεσσαλονίκη: Ομολόγησε ότι την σκότωσε ο γιος της

Μία 60χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή
Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη Καλαμαριά, στη Θεσσαλονίκη.

Μία 60χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή σε διαμέρισμα πολυκατοικίας της οδού Παπαδιαμάντη.

Ο 29χρονος γιος της άτυχης γυναίκας συνελήφθη και κρατείται στο τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι ο ίδιος σκότωσε τη μητέρα του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο καθ’ ομολογίαν δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και λάμβανε σχετική φαρμακευτική αγωγή.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τις 17:00 και έπειτα από κλήσεις περίοικων, η Αστυνομία έφτασε στο διαμέρισμα και εντόπισε νεκρή την άτυχη γυναίκα.

Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργείται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365