Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

Κιβωτός του Κόσμου: Στις 9 Ιανουαρίου θα εμφανιστεί ενώπιον των Αρχών ο πάτερ Αντώνιος

Ο πατέρας Αντώνιος είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες διάπραξης κακουργηματικής ασέλγειας σε βάρος δύο ανηλίκων

Ξεκινά σταδιακά η εμφάνιση όσων κατηγορούνται για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου», και τόσο ο πάτερ Αντώνιος όσο και τρεις εργαζόμενοι της δομής, κλήθηκαν να εμφανιστούν ενώπιον των εισαγγελέων ανηλίκων στις 9 Ιανουαρίου.


Ο πατέρας Αντώνιος είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες διάπραξης κακουργηματικής ασέλγειας σε βάρος δύο ανηλίκων φιλοξενούμενων στην Κιβωτό του Κόσμου, και καλείται να δώσει εξηγήσεις μετά τις καταγγελίες του 19χρονου σήμερα νεαρού που άνοιξε πρώτος τον ασκό των αποκαλύψεων, και του 15χρονου από τη δομή του Βόλου.


Ο πατέρας Αντώνιος, θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις και για το αδίκημα σε βαθμό πλημμελήματος της ηθική αυτουργίας σε σωματικές βλάβες ανηλίκων στις δομές αφού φέρεται πως ήταν εκείνος που «υπαγόρευε», τις κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος των παιδιών, τους ξυλοδαρμούς, τις σκληρές τιμωρίες, την απομόνωση και την καταναγκαστική εργασία.


Όλα αυτά γίνονταν, σύμφωνα με στοιχεία της έρευνας, σε όλες τις δομές της Κιβωτού σε όλη την χώρα, και αυτός ήταν ο τρόπος διαπαιδαγώγησης αλλά και ελέγχου των παιδιών που φιλοξενούνταν εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365