Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 3/12 Κριός 

Η ενέργειά σου είναι ανεβασμένη και νιώθεις μεγάλη αυτοπεποίθηση. Η μέρα σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας φάσης για σένα. Τώρα έχεις ένα μήνα περιθώριο για να υλοποιήσεις κάποιον στόχο σου, επομένως επικεντρώσου και δεσμεύσου.
Προχώρα και στόχευσε ψηλά. Είσαι στα καλύτερά σου, όταν αφήνεις την έμφυτη φιλοδοξία σου να λάμψει! 

ζώδια σήμερα ταύρος

Η χθεσινή ευγενική διάθεση μετατρέπεται σήμερα σε κάτι πολύ πιο ενεργητικό και επίμονο. Το πείσμα σου μπορεί να αυξηθεί, γιατί ξέρεις τι θέλεις και πώς να το αποκτήσεις.
Όμως μην βιάζεσαι, γιατί υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι στον κόσμο και υπάρχει χώρος για όλους. Όλοι χρειάζονται μια ευκαιρία να βρουν τη δική τους επιτυχία, ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνεις στην άκρη για σήμερα.

ζώδια σήμερα 03/12 Σάββατο δίδυμοι

Οι βαθιά συναισθηματικές τελευταίες μέρες, δίνουν επιτέλους τη θέση τους στην υψηλή ενέργεια και στην κινητήρια αίσθηση φιλοδοξίας. Τι ανακούφιση! Το μυαλό και το στόμα σου είναι σε εγρήγορση και το παρορμητικό σου σερί έχει ένα χιλιόμετρο πλάτος. Προσπάθησε όμως να μην πεις κάτι που δεν εννοείς.. ειδικά αν καυχιέσαι για το λαμπρό σου μέλλον. Επειδή για ό,τι πεις τώρα, θα πρέπει να δημιουργήσεις αντίγραφα ασφαλείας αργότερα, διαφορετικά κινδυνεύεις να νιώσεις αμηχανία.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Η χθεσινή γαλήνια ατμόσφαιρα, έχει εξαφανιστεί σαν καπνός κι αντικαταστάθηκε από μια πραγματική φωτιά. Νιώθεις αμυντική και αποδυναμωμένη σήμερα. Όποιος μπει στο δρόμο σου, θα νιώσει τη νευρική σου διάθεση, εκτός αν φροντίσεις να χαλιναγωγήσεις το θυμό σου. Μήπως ήρθε η ώρα να συντονιστείς με τον εαυτό σου και να δεις τι είναι εκτός ισορροπίας; Γι’ αυτό μην τα βάζεις με τους άλλους.

ζώδια σήμερα λέων

Μετά από τις τελευταίες συναισθηματικές ημέρες, είναι ανακούφιση που νιώθεις να επιστρέφει η ενέργειά σου. Το πέπλο της σύγχυσης σηκώνεται και ξέρεις ακριβώς τι θέλεις και πώς να το αποκτήσεις. Να είσαι φιλόδοξη σήμερα, αλλά κι ευγενική παράλληλα με τους άλλους. Είναι καλό που είσαι από τη φύση σου ένα τόσο ζεστό, λαμπερό άτομο. Ακόμα κι όταν φέρεσαι λιγάκι υπερβολικά, είσαι γοητευτική!

ζώδια σήμερα παρθένος

Η ενέργειά σου επιστρέφει σήμερα και μπορείς να αντιμετωπίσεις τις απαιτήσεις της ημέρας με σθένος – μόνο που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το παρακάνεις. Προσπάθησε να είσαι ρεαλίστρια σχετικά με το πόσα μπορείς πραγματικά να πετύχεις. Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεσαι επιπλέον τόνωση. Έχεις αρκετή αποφασιστικότητα κι ενέργεια.

ζώδια σήμερα 03/12 Σάββατο ζυγός

Η ενέργειά σου επιστρέφει σήμερα και μαζί της η αυτοπεποίθησή σου. Είσαι ομιλητική κι ενδιαφέρεσαι για όλους όσους συναντάς. Να έχεις όμως κατά νου πως δεν πρέπει να είσαι τόσο ενθουσιώδης και διαλλακτική. Διαφορετικά, μπορεί να πεις κάτι που δεν εννοείς ή να δώσεις μια υπόσχεση που δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις. Αυτά είναι μπερδέματα, που καλύτερα να αποφεύγονται!

ζώδια σήμερα σκορπιός

Η χθεσινή συμπονετική διάθεση μετατρέπεται σήμερα σε κάτι πολύ πιο ενεργητικό. Ξαφνικά, οι επιθετικές σου παρορμήσεις ξεπετάγονται, πριν καν συνειδητοποιήσεις πώς νιώθεις και ίσως επιτεθείς σε κάποιον, που δεν το αξίζει. Πρόσεξε τα δύσκολα, δυνατά συναισθήματα, όπως την καχυποψία και το θυμό. Να ξέρεις ότι αυτά έχουν να κάνουν περισσότερο με σένα και την τρέχουσα νοοτροπία σου, παρά με το άλλο άτομο. 

ζώδια σήμερα τοξότης

Έχεις μεγάλη αισιοδοξία κι ενεργητικότητα σήμερα. Το μέλλον φαίνεται λαμπρό και είσαι γεμάτη λαμπερές ιδέες. Ωστόσο, κάποιος προγραμματισμός δεν θα έβλαπτε. Ξέρεις ότι έχεις την τάση να ορμάς στα πράγματα χωρίς πολλή σκέψη. Μερικές φορές τα καταφέρνεις – άλλες πάλι, όχι. Αν σχεδιάζεις κάτι ουσιαστικό, κάνε λίγη έρευνα και σχεδίασε τα πλάνα σου.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Ήσουν αρκετά προσεκτική κι ανιδιοτελής τις προηγούμενες ημέρες, αλλά σήμερα γίνεσαι πιο δυναμική και φιλόδοξη. Θα σε εκνευρίσουν κάποιοι άνθρωποι, αλλά συγκρατήσου. Τουλάχιστον αναρωτήσου αν αυτό έχει πραγματικά νόημα για σένα ή αν κυριαρχεί το «εγώ» σου. Αν αποφασίσεις να βάλεις κάποιους στη θέση τους, κάνε το με αξιοπρεπή τρόπο. 

ζώδια σήμερα 03/12 Σάββατο υδροχόος

Μετά από ένα ήρεμο διήμερο, το μυαλό σου οξύνεται και η ενέργειά σου επιστρέφει με πλήρη ισχύ. Έχεις πλέον ένα ξεκάθαρο όραμα για το τι θέλεις να κάνεις και γνωρίζεις από ποιους φίλους ή συναδέλφους θα ζητήσεις να σε βοηθήσουν να το πραγματοποιήσεις. Απλώς βεβαιώσου πως δεν βιάζεσαι. Κανονικά, είσαι άσος στον προγραμματισμό! Χρησιμοποίησε αυτή τη δεξιότητα τώρα για να αποφύγεις αργότερα τυχόν προβλήματα.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Η ενέργειά σου είναι ανεβασμένη τόσο πολύ σήμερα, που αισθάνεσαι μεγάλη διέγερση. Αν νιώθεις την καρδιά σου να χτυπάει έντονα από ενθουσιασμό, φρόντισε να επιβραδύνεις λιγάκι και να ηρεμήσεις. Με λίγη προσπάθεια, θα διοχετεύσεις αυτήν την υψηλή ενέργεια στην δουλειά σου ή σε όποια άλλη προσπάθεια επιδιώκεις. Είναι μια υπέροχη μέρα για να καταφέρεις αυτό που θέλεις, αλλά προσπάθησε να μην εξαντληθείς στη διαδικασία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365