Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Ανακοίνωσε προπονητή ο Εδεσσαϊκός

Ανακοίνωση
O Eδεσσαικός με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνεια ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Καραισαρίδη.


Ο νέος τεχνικός των Πρασίνων είναι κάτοχος διπλώματος UEFA PRO και τα τελευταία χρόνια εργάστηκε στην Αυστραλία στην ομάδα NPL HEIDELBERG UNITED(Μέγας Αλέξανδρος),ενώ την περσινή χρονιά είχε ενταχθεί στο τεχνικό team του Αλμωπού.Σαν ποδοσφαιριστής ο Γιώργος Καραισαρίδης άνηκε στην χρυσή φουρνιά της Α' Εθνικής του Εδεσσαικού έχοντας μεγάλη καριέρα και στις ομάδες της Καλαμάτας,Καβάλας,Πανιώνιο,Αθηναικό και Κέρκυρα.

Η διοίκηση του Εδεσσαικού καλοσωρίζει ένα δικό της παιδί και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.

Στις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις του ο νέος προπονητής του Εδεσσαικού Γιώργος Καραισαρίδης μας είπε τα εξής :

«Βρίσκομαι εδώ κατανοώντας πλήρως τι σημαίνει Εδεσσαικός για μένα.Εξάλλου είναι η ομάδα που ξεκινήσα τα πρώτα ποδοσφαιρικά μου βήματα και ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά.Είναι ακόμα σχετικά νωρίς,αλλά χρειαζόμαστε σίγουρα σκληρή δουλειά,πειθαρχία,ταπεινότητα,προγραμματισμό και όραμα.Θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι καλό με γερές βάσεις όχι μόνο για φέτος αλλά και για τις επόμενες χρονιές.Σίγουρα ο προκάτοχος μου έχει αφήσει ήδη ένα πολύ καλό έργο.Ο Εδεσσαικός είναι μια ιστορική ομάδα με απόλυτο σεβασμό στο Πανελλήνιο και εγώ από την πλευρά μου θελω να φανώ αντάξιος στην ιστορία του Συλλόγου»

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια Γιώργο σου εύχομαι ότι καλυτερο .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή επιτυχία Γιώργο. Ο Εδεσσαικός μας, χρειάζεται ,τη δεδομένη στιγμή παλληκάρια σαν και σένα, για να βγει στην επιφάνεια. Σαν ποδοσφαιριστής σε ξέρω καλά, ήσουν παλλήκαρος .Τέτοια παληκαριά και σοβαρότητα να δείξεις και τώρα. Μην αφήσεις κανέναν να επέμβει στο έργο σου. Βεντέτες δεν χρειάζεται ο Εδεσσαικός ούτε ειδήμονες της εξέδρας. ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365