Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Σπουδαίος Αλμωπός και διπλό με Πέττα επί του Απόλλων Πόντου - Δείτε την βαθμολογία

Ρεπορτάζ - Φωτορεπορτάζ από το Πολύκαστρο για το Aridaia365 ο Αντωνης Καρατζιδης

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 πέτυχε ο Αλμωπος Αριδαίας, ο οποίος επικράτησε με σκορ 0-1 του Απολλων Πόντου, στο Δημοτικο Στάδιο Πολυκάστρου, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα.


Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν αναγνωριστικά χωρίς την μεγάλη ευκαιρία. Όλα άλλαξαν στο 28’ εκεί όπου ο αρχηγός των κυανόλευκων Ραφαήλ Πέττας, με εξαιρετικό πλασέ έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το 0-1, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου, αφού μετέπειτα δεν υπήρχε κάτι αξιόλογο από καμιά ομάδα.


Στο δεύτερο μισό η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη αμύνθηκε υποδειγματικά, κλείνοντας όλους τους χώρους προς την εστία του Dokic και χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα κράτησε το 0-1 ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρηση, πανηγυρίζοντας έξαλλα την πρώτη της νίκη για φέτος.


Την Πέμπτη 22/12 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας, όπου ο Αλμωπός θα αντιμετωπίσει στις 14:45 την Αναγέννηση Καρδίτσας.


Διαιτητής ήταν ο Κακουλίδης, με βοηθούς τον Τζιώτζιο και τον Καραγιάννη.


Οι συνθέσεις:


Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος(61' Σαμπανίδης), Μουμίν, Καλαϊτζίδης (70' Malumandsoko), Aboudou, Κωστίκα, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Djaloshi, Λαμπίρης(66΄Μπελεβώνης), Esalo(61' Αραβίδης).


Αλμωπος Αριδαίας (Γιώργος Τυριακιδης): Dokic, Μανωλάκης, Σουλιώτης, Σέχου, Τσιμπούκας, Κολλαράς, Εππας(87' Ασλαμπάλογλου), Κέρθι, Πέττας(75' Πέλκας), Γιουκούδης(75' Παπαδόπουλο)ς, Ρίβας(55' Τσιπούρας).


Δείτε παρακάτω το φωτορεπορτάζ του Αντώνη Καρατζίδη για το Aridaia365:

























































5 σχόλια:

  1. Μπράβο παιδιά έτσι δυνατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε όλοι μαζί την Πέμπτη να στηρίξουμε την ομάδα.!!!!
    Συγχαρητήρια σε όλους….το όμορφο ταξίδι συνεχίζεται.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγάλη χαρά ! Μπράβο ρε στρατηγέ Τυριακίδη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελάτε γήπεδο Πέμπτη όλοι για το 2 στα 2 προεορτια!!!! Στήριξη όλοι στην ΑΛΜΩΠΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365