Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Πώς θα ρυθμίσετε εύκολα και γρήγορα τις οφειλές σας στη ΔΕΗ

Πώς μπορείτε να ρυθμίσετε τις οφειλές σας
Η ΔΕΗ έχει ανακοινώσει ένα νέο πρόγραμμα διακανονισμών, για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών, το οποίο οδηγεί σε «ψαλίδι» σε όλους τους συνεπείς πελάτες.

Δίνεται επιπλέον η δυνατότητα να ενταχθούν σε ένα νέο πρόγραμμα διακανονισμού, 6 δόσεων, λαμβάνοντας ως επιβράβευση την επιστροφή της προκαταβολής κατά την εξόφληση του διακανονισμού.


Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πελάτες της ΔΕΗ με οφειλή από €500 έως και €3.000 και η προκαταβολή εξαρτάται από το ύψος της οφειλής.


Συγκεκριμένα:

Ύψος ρυθμιζόμενης οφειλής - Προκαταβολή - Αντίστοιχη επιστροφή


500,00€ - 1.000,00 € 50 €

1.000,01€ - 2.000,00 € 100 €

2.000,01€ - 3.000,00 € 200 €

Παράλληλα, η ΔΕΗ εξακολουθεί να προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα πληρωμής λογαριασμών με πιστωτική κάρτα σε έως 6 άτοκες δόσεις για ποσά από 200 ευρώ και άνω.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διευκολύνσεις πληρωμών, επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο 800-900-1000.


Πώς μπορείτε να ρυθμίσετε τις οφειλές σας

Όλοι οι Ενεργοί πελάτες ΔΕΗ Χαμηλής Τάσης με οφειλές από 500€ έως 3000€ (με την εξαίρεση πελατών Δημοσίου και Εταιρικών πελατών) μπορούν να ενταχθούν στον νέο διακανονισμό με επιστροφή της προκαταβολής και να αποπληρώσουν το υπόλοιπο της οφειλής τους σε 6 μηνιαίες δόσεις. Το πρόγραμμα θα είναι διαθέσιμο από 03.10.2022 μέχρι 12.12.2022.


Η απαιτούμενη προκαταβολή για την ένταξη στο πρόγραμμα εξαρτάται από το ύψος της συνολικής οφειλής. Η επιστροφή της προκαταβολής θα γίνεται στον πρώτο λογαριασμό ρεύματος που θα εκδίδεται μετά την ημερομηνία λήξης της τελευταίας δόσης, με την προϋπόθεση ότι έχουν εξοφληθεί εμπρόθεσμα όλες οι δόσεις του διακανονισμού καθώς και οι τρέχοντες λογαριασμοί.


Απαραίτητη προϋπόθεση για να παραμένει σε ισχύ η ρύθμιση, είναι να εξοφλούνται στις καθορισμένες ημερομηνίες οι δόσεις καθώς και οι τρέχοντες λογαριασμοί (λογαριασμοί που εκδίδονται μετά τη ρύθμιση).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365