Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 11/12 Κριός 

Παλιές αναμνήσεις μπορεί να εμφανιστούν από το πουθενά. Ένα όνειρο μπορεί να σου προκαλέσει ένα συγκεκριμένο συναίσθημα ή ίσως ένας παλιός φίλος σε καλέσει και μιλήσετε για τα παλιά. Αυτό θα μπορούσε να είναι διασκεδαστικό, αλλά και γλυκόπικρο!
Είσαι από τους ανθρώπους που προτιμά να ζει στο εδώ και τώρα. Το να κοιτάς προς τα πίσω, σου φαίνεται σαν χάσιμο χρόνου. Ίσως όμως υπάρχει κάτι εκεί, που πρέπει ακόμα να επεξεργαστείς.

ζώδια σήμερα ταύρος

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να σκεφτείς το μέλλον σου. Θέλεις να βρεις τρόπους για να εξοικονομήσεις χρήματα ώστε να κάνεις μια μεγάλη αγορά – πιθανώς ένα μεγαλύτερο σπίτι.
Είσαι λογική, προσγειωμένη και σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σου. Αυτός είναι ένας τέλειος συνδυασμός για να λάβεις μεγάλες αποφάσεις.
Γνωρίζοντας τι είναι αυτό που επιθυμείς περισσότερο.. σε κινητοποιεί να εργαστείς γι’ αυτό.

ζώδια σήμερα 11/12 Κυριακή δίδυμοι

Είσαι πλημμυρισμένη από συναισθήματα σήμερα. Αν δεν είσαι συνηθισμένη σ’ αυτό, θα προσποιηθείς πως δεν αισθάνεσαι τόσο μελαγχολική ή κυκλοθυμική όσο είσαι στην πραγματικότητα. Μάλλον όμως δεν πρόκειται να κοροϊδέψεις κανέναν! Εξάλλου, πολλοί αισθάνονται λίγο ευάλωτοι αυτό το διάστημα. Ίσως το να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη, να σε βοηθήσει να συγκεντρωθείς. 

ζώδια σήμερα καρκίνος

Σε γεμίζει μια αίσθηση για την παράδοση σήμερα. Το να μαγειρέψεις ένα φαγητό χρησιμοποιώντας μια παλιά οικογενειακή συνταγή, είναι για σένα πραγματική απόλαυση. Όπως και το να μιλάς με κάποιον που αγαπάς και σέβεσαι – επειδή σου καλύπτει μια παρόμοια ανάγκη. Αυτό αφορά τις σχέσεις σου με τους άλλους, αλλά και με το παρελθόν. Οι διαχρονικές δραστηριότητες είναι καταπραϋντικές, ακόμη κι αυτές που είναι εντελώς τετριμμένες!

ζώδια σήμερα λέων

Το «μένουμε σπίτι» θα έχει μεγάλη απήχηση μέσα σου σήμερα, όπως και όποιο άλλο μέρος σε κάνει να νιώθεις άνετα κι εντελώς ο εαυτός σου. Κάνε ό,τι χρειάζεται για να δημιουργήσεις μια αίσθηση εσωτερικής ηρεμίας. Αυτό θα σε βοηθήσει να συνέλθεις, να συγκεντρώσεις τις σκέψεις σου και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου.

ζώδια σήμερα παρθένος

Είσαι μεγαλόκαρδη σήμερα. Η ζεστή συναισθηματική σου διάθεση διευκολύνει τη συμπόνοια και την συγχώρεση κάποιου, που σε έχει πληγώσει. Επίσης σου είναι πιο εύκολο να είσαι στοργική και συμπονετική με τον εαυτό σου. Αυτό θα σε ωφελήσει, γιατί συνήθως είσαι πιο σκληρή με τον εαυτό σου, παρά με τους άλλους.

ζώδια σήμερα 11/12 Κυριακή ζυγός

Σήμερα αυτό που πραγματικά λαχταράς, είναι μια αίσθηση σταθερότητας. Όταν συμβαίνει αυτό, όλα σου φαίνονται εύκολα και άνετα. Το καλό φαγητό, ένας υπνάκος στο απαλό σου κρεβάτι, το να φοράς τις αγαπημένες σου παντόφλες στο σπίτι, σου φαίνονται πραγματικά ελκυστικά. Και γιατί να μην ενδώσεις ; Αν σε βοηθήσουν να νιώσεις καλύτερα, δεν υπάρχει πουθενά κακό. 

ζώδια σήμερα σκορπιός

Είναι μια υπέροχη μέρα για να συνδεθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μια επίσκεψη στο σπίτι τους, είναι βάλσαμο για τον ψυχισμό σας. Ακόμα και ένα τηλεφώνημα από απόσταση αρκεί για να αποκατασταθεί ο δεσμός που σας δένει. Αφιέρωσε όμως και λίγο χρόνο, για να συνδεθείς σε βαθύτερο επίπεδο με τον εαυτό σου.

ζώδια σήμερα τοξότης

Σήμερα είναι από τις ημέρες, που μπορεί να ποδοπατήσεις τα συναισθήματα κάποιου, χωρίς να συνειδητοποιήσεις πως συμπεριφέρθηκες αναίσθητα. Και ειλικρινά, ίσως δεν το έκανες. Όμως πολλοί είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι αυτή τη στιγμή κι αυτό αυξάνει την πιθανότητα να παρερμηνευτούν κάποιες κουβέντες σου ή να τις πάρει κάποιος προσωπικά. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να επικοινωνείς ήρεμα και ξεκάθαρα με τους άλλους.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Σήμερα μπορεί θα είσαι πλημμυρισμένη από συναισθήματα γλυκά.. αλλά και προκλητικά. Όμως κάθε συναισθηματική σου ανάγκη, μπορεί να εκπληρωθεί μέσα από την οικογένεια και την παράδοση. Αν δεν είσαι σίγουρη για μια απόφαση που πρέπει να πάρεις, άκου τις συμβουλές των ανθρώπων που βρέθηκαν σε παρόμοια θέση, παλαιότερα. Κι αν νιώθεις λίγο πεσμένη.. οι δικοί σου άνθρωποι θα σε βοηθήσουν να συνέλθεις.

ζώδια σήμερα 11/12 Κυριακή υδροχόος

Αντί να αντιμετωπίζεις τη ζωή με λογική σήμερα, φέρσου πιο συναισθηματικά. Μπορεί αυτό να μην είναι το στυλ σου, αλλά αυτή τη στιγμή είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Το να περνάς χρόνο στο σπίτι ή όπου νιώθεις πιο άνετα, σε κεντρίζει συναισθηματικά. Και το προσωπικό σου ενδιαφέρον για μια κατάσταση ή ένα άλλο άτομο, δείχνει πόσα σημαίνει για σένα.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Σήμερα είσαι τόσο ήρεμη και ήπια…όσο ποτέ. Αισθάνεσαι έντονα συναισθηματική, πράγμα που σημαίνει πως όλα ζεσταίνουν την καρδιά σου. Θα κάνεις τα πάντα για έναν φίλο, ειδικά αν αντιληφθείς πως δεν είναι συναισθηματικά προσγειωμένος. Ακόμα κι αν τα δικά σου συναισθήματα είναι λίγο ανάστατα, υπάρχει μια δύναμη πίσω τους. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για να βοηθήσεις τους άλλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365