Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 2/12 Κριός 

Προσπάθησε να είσαι ευγενική σήμερα. Οι άνθρωποι χρειάζονται τη συμπόνια σου και προσφέροντάς την θα νιώσεις καλύτερα.
Η τρέχουσα ενέργεια σε μαλακώνει και σε κάνει πιο συναισθηματική, με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις να πληγωθείς πιο εύκολα. Εκεί μπαίνει ο Χρυσός Κανόνας : να συμπεριφέρεσαι στους άλλους με τον τρόπο που θέλεις να σου συμπεριφέρονται.

ζώδια σήμερα ταύρος

Είσαι επηρεασμένη από τα συναισθήματά σου σήμερα, που περιλαμβάνουν και τις συναισθηματικές συνδέσεις σου με άλλα άτομα.
Θέλεις να μοιραστείς τα βάρη των άλλων και να βοηθήσεις να επουλωθούν οι συναισθηματικές τους πληγές. Εφόσον είσαι ένα πολύ δυνατό και σταθερό άτομο, έχεις μεγάλες πιθανότητες να κάνεις τη διαφορά στη ζωή κάποιου – ή τουλάχιστον στη μέρα του.

ζώδια σήμερα 02/12 Παρασκευή δίδυμοι

Είναι δύσκολο να μην είσαι ιδεαλίστρια σήμερα. Μπορεί επίσης να νιώθεις ιδιαίτερα ρομαντική. Επηρεάζεσαι πολύ από την τρέχουσα ενέργεια! Και με το μυαλό σου στα σύννεφα, είναι ακόμα πιο δύσκολο από ό,τι συνήθως να κρατάς τα πόδια σου γερά στο έδαφος. Αν πρέπει να λάβεις σημαντικές αποφάσεις… ανέβαλλε τες για άλλη μέρα.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Σήμερα μπορείς να αισθανθείς τις ανάγκες και τα συναισθήματα των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου. Είναι πιο εύκολο να τους «διαβάζεις» μ’ αυτή την αυξημένη επίγνωση. Είναι όμως και τα προσωπικά σου όρια πιο λεπτά από το συνηθισμένο. Είναι δύσκολο να μην αντιμετωπίζεις τα συναισθήματα των άλλων σαν δικά σου! Φρόντισε όμως να προστατέψεις τον εαυτό σου.

ζώδια σήμερα λέων

Η γενναιόδωρη φύση σου αναδεικνύεται σήμερα! Νιώθεις τον πόνο των άλλων σαν να είναι δικός σου. Θέλεις να βοηθήσεις.. αλλά προσπάθησε να διαχωρίσεις τι είναι εφικτό και τι όχι. Μην κάνεις το σωτήρα και φρόντισε να καταλάβεις πως η σωτηρία των άλλων δεν είναι πάντα εφικτή. Μερικές φορές είναι καλύτερα να εστιάσεις μόνο στη δική σου μικρή γωνιά του κόσμου.

ζώδια σήμερα παρθένος

Η λογική, πρακτική σκέψη σήμερα, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Οι αμφιβολίες και οι ανησυχίες σου, σε δυσκολεύουν να εστιάσεις στο έργο που έχεις αναλάβει. Δεν έχεις μεγάλη ενέργεια… και τα πράγματα που νόμιζες ότι ήταν απλά και ξεκάθαρα φαίνονται αρκετά μπερδεμένα. Φρόντισε να αποκτήσεις μια νέα, καλύτερη προοπτική. 

ζώδια σήμερα 02/12 Παρασκευή ζυγός

Ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ για τους άλλους σήμερα, που μπορεί να παραμελήσεις τις δικές σου ανάγκες για να εκπληρώσεις τις δικές τους. Εύκολα κάποιος μπορεί να εκμεταλλευτεί την καλοσύνη σου. Γι’ αυτό πέρασε χρόνο με άτομα που γνωρίζεις καλά και εμπιστεύεσαι βαθιά. Θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις τις κακοτοπιές.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Νιώθεις πολύ πιο ευαίσθητη και ευάλωτη σήμερα… και σου είναι πιο εύκολο να ανοιχτείς στους άλλους, όταν βρίσκεσαι σε τέτοια κατάσταση. Οι δικές σου ευαισθησίες σου επιτρέπουν να συμπάσχεις με τα συναισθήματα των άλλων. Είσαι επίσης συντονισμένη, για μια πνευματική αφύπνιση.

ζώδια σήμερα τοξότης

Σήμερα μπορείς να επιβραδύνεις λίγο. Άφησε το μυαλό σου να περιπλανηθεί. Η ιδεαλιστική σου φύση είναι εμφανής τώρα. Εξερεύνησε τις ελπίδες και τα όνειρά σου, αλλά φρόντισε να ξεχωρίζεις τη φαντασία από την πραγματικότητα. Είναι πολύ καλός τρόπος για να περνάς την ώρα σου, ταξιδεύοντας με τη φαντασία σου. Ο μόνος κίνδυνος είναι… αν πιστεύεις ότι όσα ονειρεύεσαι, θα γίνουν πραγματικότητα.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Θα είσαι ευαίσθητη απέναντι στα συναισθήματα των άλλων. Είσαι μάλιστα συντονισμένη μαζί τους και μπορείς να αντιληφθείς όλα όσα νιώθουν. Αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να βοηθήσεις κάποιον να διαχειριστεί ένα πρόβλημα ή να σου μιλήσει για ένα θέμα. Μπορείς να του προσφέρεις υποστήριξη και να του δώσεις μερικές εξαιρετικές, πρακτικές συμβουλές.

ζώδια σήμερα 02/12 Παρασκευή υδροχόος

Πάντα είχες μεγάλη ανιδιοτέλεια. Τώρα όμως θα χρειαστεί να προσεγγίσεις του ανθρώπους πιο συναισθηματικά. Αυτό το είδος της εγγύτητας, μερικές φορές σε κάνει νευρική. Αν όμως πιέσεις τον εαυτό σου να υποστηρίξεις κάποιον που σε έχει ανάγκη, θα υπάρξουν ανταμοιβές και για τους δύο σας.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Είσαι υπερευαίσθητη σήμερα. Αν έχεις ψυχικές ικανότητες, είναι ακόμα πιο δυνατές τώρα, από ό,τι συνήθως. Αν όχι, οι λεπτές ενδείξεις που αντιλαμβάνεσαι θα ισοδυναμούν με κάτι που μοιάζει με ψυχική διαίσθηση! Είσαι ευγενική, διακριτική και γενναιόδωρη. Αυτό σε κάνει ευάλωτη, αλλά πιστεύεις πως αξίζει τον κόπο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365