Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Πυροβολισμοί στη Νέα Σμύρνη: Είχε συνεργό ο δράστης της δολοφονίας – Τον περίμενε κοντά στην καφετέρια

Το ένα θύμα σκοτώθηκε ακαριαία
Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών φαίνεται να αποδίδεται το περιστατικό με τους πυροβολισμούς, που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (18.12.2022), σε καφετέρια στη Νέα Σμύρνη. Το ένα θύμα σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ το δεύτερο υπέκυψε στα τραύματά του λίγη ώρα μετά. Τραυματισμένη είναι και μια 35χρονη, η οποία δέχθηκε σφαίρα στο αριστερό πόδι. 

Όλα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα και ενώ η περιοχή της Νέας Σμύρνης ήταν γεμάτη κόσμο. Το βράδυ της Κυριακής (18.12.2022) ο δράστης, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες κρυβόταν σε θάμνους κοντά στο μαγαζί, μπήκε στην καφετέρια και εκτέλεσε εν ψυχρώ τον «στόχο» του. Από τους πυροβολισμούς νεκρός έπεσε και ένας 44χρονος που βρίσκονταν στο ίδιο τραπέζι με τον «στόχο», ενώ τραυματίστηκε και η σερβιτόρα. 

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι «στόχος» ήταν ο 41χρονος, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος πυροβολήθηκε στο κεφάλι με 5 σφαίρες. Πρόκειται για γνώριμο των Αρχών, καθώς είχε καταδικαστεί για λαθροδιακίνηση, ναρκωτικά και ληστείες. Ο 41χρονος ήταν εκτός φυλακών με περιοριστικούς όρους, ενώ οι Αρχές δεν βρήκαν πάνω του όπλο. 

Το δεύτερο θύμα ήταν ένας 44χρονος άνδρας, επίσης αλβανικής καταγωγής, ο οποίος καθόταν μαζί με τον «στόχο» του δράστη. Ο 44χρονος δεν ήταν γνωστός στις Αρχές και όπως φαίνεται πρόκειται για «παράπλευρη απώλεια». Το δεύτερο θύμα έφερε τραύματα σε θώρακα και στομάχι, στα οποία και υπέκυψε λίγη ώρα μετά την επίθεση. 

Μια αδέσποτη σφαίρα, στο αριστερό πόδι, δέχτηκε και μια 35χρονη γυναίκα, η οποία καθόταν με την αδελφή της στο δίπλα τραπέζι. 

Ο δράστης χρειάστηκε δευτερόλεπτα για την εκτέλεση του σχεδίου, ενώ οι κινήσεις του δείχνουν επαγγελματία του είδους. Στο σημείο βρέθηκαν 7 κάλυκες, ενώ – σύμφωνα με τα στοιχεία – είχε και συνεργό, ο οποίος τον περίμενε λίγο πιο κάτω από την καφετέρια και τον βοήθησε να διαφύγει μετά τους πυροβολισμούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365