Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Ψυχρολουσία στο Λυκόστομο, παληκαρήσιο βαθμό η Νίκη

Το παιχνίδι ήταν καλό
Ενδιαφέρον παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Λυκοστόμου, όπου η τοπική Μαύρη Θύελλα αναδείχθηκε ισόπαλη με την αξιόμαχη Νίκη Αξού με σκορ 1-1 και έχασε δυο πολύτιμους βαθμούς στην μάχη του τίτλου.

Το παιχνίδι ήταν καλό και αμφίροπο, οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν με σημαντικές ελλείψεις, η νίκη φάνηκε να γέρνει προς την μεριά των γηπεδούχων, αλλά οι μαχητικοί φιλοξενούμενοι εκμεταλεύτηκαν ένα τραγικό λάθος στο τέλος και πήραν παληκαρήσιο βαθμό, προς απογοήτευση των Λύκων.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν μια ελαφρά υπεροχή, χωρίς όμως να απειλούν ιδιαίτερα πλην της φάσης με τον Τσόρμπα, ενώ οι φιλοξενούμενοι άριστα στημένοι στον αγωνιστικό χώρο κράτησαν μακριά από τα καρέ τους, τους αντιπάλους και ήταν αρκετά επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι και πήραν νωρίς κεφάλι στο σκορ, στην συνέχεια παίχθηκε κυρίως παιχνίδι κέντρου, αλλά ένα λάθος λίγο πριν το τέλος έδωσε το δικαίωμα στους μαχητικούς φιλοξενούμενους να φέρουν το ματς στα ίσα και να πανηγυρίσουν τον βαθμό της ισοπαλίας, με τους γηπεδούχους να χάνουν δυο μεγάλες ευκαιρίες στις καθυστερήσεις για την νίκη.

Φάσεις και γκολ:

Στο 12’ κεφαλιά του Νάνου η μπάλα άουτ.
Στο 17’ ωραίο μονοκόμματο σουτ του Τσιλογλανίδη, αλλά ο Καραγιαννίδης με φοβερή απόκρουση έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.
Στο 26’ ωραίο γυριστό σουτ του Φυντάνη και πάλι ο Καραγιαννίδης έδιωξε ενστικτωδώς σε κόρνερ.
Στο 32’ ο Τσόρμπας βρέθηκε σε επίκαιρη θέση πλάσαρε προ κενής εστίας, αλλά σαν από μηχανής Θεός έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Λιτοβολής.
Στο 49’ ρουκέτα του Ελευθεριάδη Θ. στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Νάνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 1-0 για τους Λύκους.
Στο 63’ ο Νάνος βρέθηκε σε επίκαιρη θέση, πλάσαρε η μπάλα βρήκε το δοκάρι και πέρασε άουτ.
Στο 70’ ο Αποστολούδας βρέθηκε σε πολύ καλή θέση αλλά αστόχησε.
Στο 90’ τραγικό λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, ο Τσιλογλανίδης βρέθηκε απέναντι από τον Καραγιαννίδη και με ψύχραιμο πλασέ ισοφάρισε γράφοντας το 1-1 για τους φιλοξενούμενους.
Στο 90’+2’ ο Νάνος έκανε ψηλοκρεμαστό πλασέ, με τον νεαρό Θωμαΐδη να κάνει την απόκρουση του αγώνα και να κρατάει όρθια την ομάδα του.

Στο 90’+4’ μετά από κόρνερ του Παπασυμεών δημιουργήθηκε σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενουμένων, ο Στόικος έπιασε το σουτ και η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.

Αρκετά καλή η διαιτησία των κ.κ Μπουρλούσκι, Δέλλιου, Παπαδόπουλου Η.

Συνθέσεις:

Μ. Θύελλα:(Βασίλης Σαμαράς)
Καραγιαννίδης, Σαμαράς, Κιλικλής, (84’ Παπασυμεών), Αθανασιάδης, Μιχαηλίδης, Ελευθεριάδης Θ., Βασιλόπουλος, Ελευθεριάδης Γ., Νάνος, (90’+3’ Στόικος), Τσόρμπας, Γεωργιάδης, (67’ Παπαδημητρίου).

Νίκη: (Αντώνης Πέσιος)
Καμπαλής, (64’ Θωμαίδης), Μπακάλογλου, Λιτοβολής, Κοροσιάδης, Αβτζόγλου, Γεωργιάδης, (83’ Λυσίτσας), Τρελόπουλος, Αποστολούδας, Κάρτζιος, Τσιλογλανίδης, Φυντάνης, (80’ Καρατσαλίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365