Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

Ευχές του Πέτρου Ζέρζη για καλές γιορτές!

Η ανθρωπότητα διανύει περίοδο πολυεπίπεδης κρίσης. Η παγκόσμια ειρήνη, η δημόσια υγεία, η κοινωνική συνοχή, η διεθνής οικονομία, η λειτουργία θεσμών δοκιμάζονται. Η επιστροφή σε βασικές ανθρώπινες αξίες ζωής αποτελεί μονόδρομο για να ξεπεράσουμε τα αδιέξοδα. Ας προσπαθήσουμε, για το μέλλον της γενιάς που έρχεται. Αξίζει τον κόπο.


Πέτρος Ζέρζης

Περιφερειακός Σύμβουλος

Π.Ε. Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365