Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Άτυχος ο Εδεσσαϊκός ηττήθηκε στην Λάρισα

Ήττα για τον Εδεσσαϊκό
Για ένα ακόμα παιχνίδι η τύχη γύρισε την πλάτη στον Εδεσσαικο που γνώρισε την δεύτερη του ήττα κόντρα στον Δωτιεα Αγιας με 1-0 στην Νεάπολη της Λάρισας.

Οι Πράσινοι πλήρωσαν το νωθρό ξεκίνημα τους και στο 15´ο Χατζηαλεξιαδης υπέπεσε σε πέναλτι το οποίο και εκτέλεσε εύστοχα για τους γηπεδούχους ο Γιαννακόπουλους για να γράψει το 1-0.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο Εδεσσαικος πήρε μέτρα στο γήπεδο και πίεσε έχοντας καλές στιγμές με σουτ από τους Καράγιαννη, Χατζηαλεξιαδη, Cani με αποκορύφωμα το σουτ του Πελτέκη που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο τεχνικός των Πράσινων Γιώργος Καραισαριδης έκανε ακόμα πιο επιθετική την ομάδα περνώντας τους Σούκια και Ιωάννου στις θέσεις των Χατζηαλεξιάδη και Καραγιάννη,

Σε ακόμα πιο γρήγορο ρυθμό οι Πράσινοι προσπάθησαν και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για την ισοφάριση με πολλά σουτ τόσο από τους Σουκια και Cani αλλά και συνεργασίες με κλασική ευκαιρία το πλασέ του Κυζιριδη που μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας στην γωνία του και κράτησε την νίκη των γηπεδούχων.

Η σύνθεση του Εδεσσαϊκού :(Γιώργος Καραισαριδης)
Ηλιόπουλος, Μαγγίζης, Κεσίδης, Πελτέκης, Πρέτσι, Ξανθόπουλος, Χατζηαλεξιάδης, (45’ Σουκιας), Κυζιρίδης, Τσάνι, Καραγιάννης, (45’ Ιωάννου), Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365