Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Ελληνίδα πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών αποκαλύπτει τους μισθούς που παίρνουν

Τι αποκαλύπτει πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών για τις αμοιβές τους

Τι αποκαλύπτει πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών για τις αμοιβές τους.

Η πρωταγωνίστρια των Sugar Babes,  Christy White, που βρίσκεται στην ερωτική βιομηχανία τα τελευταία δύο χρόνια, έχοντας κοπεί από το GNTM, μίλησε στο κανάλι του YouTube «FrediGtv» αποκαλύπτοντας κάποιες άγνωστες λεπτομέρειες.


Πιο χαρακτηριστική ήταν αυτή, σχετικά με τις αμοιβές που παίζουν στην χώρα μας:


«Ο άνδρας παίρνει 300 ευρώ το γύρισμα και η γυναίκα παίρνει 500. Βέβαια αυτό μπορεί να αλλάξει, ανάλογα με τι κάνεις», είπε χαρακτηριστικά, ενώ όταν της τονίστηκε πως οι περισσότεροι έχουν την εντύπωση οτι οι αμοιβές στην χώρα μας είναι μεγαλύτερες και φτάνουν σε 4ψήφιο αριθμό, απάντησε κατηγορηματικά όχι.


Όπως είπε μεταξύ άλλων, άπαντες είναι υποχρεωμένοι να κάνουν εξετάσεις κάθε 14 ημέρες, ενώ σε άλλο κομμάτι αποκάλυψε πως μπήκε στον χώρο της ερωτικής βιομηχανίας επειδή ζήλευε τον σύντροφό της που έκανε αυτή την δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365