Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Σε τροχιά Ευρώπης ο Αερωπός με την νέα του νίκη

Σε τροχιά Ευρώπης ο Αερωπός με την νέα του νίκη

Στην 6η θέση της βαθμολογίας της Handball Premier με 10 πόντους –μαζί με τον Δούκα- ανέβηκε ο Αερωπός Έδεσσας που βρίσκεται σε εντυπωσιακή φόρμα και μετά το «διπλό» στη Δράμα, επιβλήθηκε άνετα με 38-29 του Ιωνικού Affidea.

Οι γηπεδούχοι είχαν σε μεγάλη ημέρα τους Κωστακίδη (10 γκολ) και Κουκουτσίδη (8 γκολ) που σημείωσαν σχεδόν τα μισά γκολ της ομάδας τους, ενώ ο Ιωνικός που είχε μεγάλα προβλήματα στην άμυνα, είχε πρώτο σκόρερ και πάλι τον Κουκουλά (8 γκολ).

Tα πεντάλεπτα: 3-4, 8-4, 10-8, 14-9, 16-11, 22-12 (ημχ), 26-15, 27-16, 30-20, 31-22, 34-25, 38-29

Αερωπός (Τούτσης): Κωστακίδης 10, Τσέλιος 2, Μαυροδουλάκης 6, Μήγγας 1, Αθανασιάδης 1, Βέρεμτσουκ, Κουκουτσίδης 8, Μποκάρεφ 3, Κράλλης 2, Μπούτκαρης, Μπούλκιν 4, Γεωργαλής, Παπαγιάννης 1, Γιαννούσης, Τοτίδης, Μυλωνάς.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Αρβανίτης): Κουκουλάς 8, Ταουσάνης, Αργυράκης 1, Ζαχάρης, Παπαδόπουλος, Μπραουδάκης, Συγγάρης, Α. Βασιλείου, Χαντέλης 3, Μπούτος 1, Μελετάκος, Δεληχρήστος 5, Τρούλος 2, Μαντζόπουλος 4, Ελοζιέουα 3, Χελιώτης 2.

Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Χαρίτσος, Δίλεπτα: 6-5, Πέναλτι: 4/5-2/2

greekhanball.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365