Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Στη Βέροια ο Δημήτρης Γιουκούδης

Πρώτη χειμερινή μεταγραφή για την βασίλισσα του Βορρά

Ο ταλαντούχος επιθετικός Δημήτρης Γιουκούδης, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Αλμωπό Αριδαίας, αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της "Βασίλισσας του βορρά" για την περίοδο του Ιανουαρίου!

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, που αποτελούσε βασικό στέλεχος της ομάδας της Αριδαίας και έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της, βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της "Βασίλισσας", ενώ αύριο θα δώσει το παρών και στην προπόνηση των "κυανέρυθρων".

Έτσι, η ΒΕΡΟΙΑ ενισχύεται σε μια θέση που παρουσίαζε αδυναμίες, αυτή του κεντρικού επιθετικού, με το νέο προπονητή της ομάδας Κώστα Βελιτζέλο να έχει ένα ακόμη "όπλο" στην φαρέτρα του, ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Πηγή: kerkidasport

4 σχόλια:

  1. Αυτός Βέροια και ο Ελευθεριάδης πού?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μητσαρα Σ ευχαριστούμε ·Καλή συνέχεια·

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τουλάχιστον στην Βέροια θα πάρει και μια προκαταβολή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άραγε υπάρχει κάποια δήλωση γιατί από την μεριά του Αλμωπου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365