Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 20/12 Κριός 

Ηρέμησε τα συναισθήματα ζήλιας που τυχόν νιώσεις σήμερα. Μπορεί κάποιος άλλος να έχει αυτό που θέλεις – μια συγκεκριμένη δουλειά ή μια στενή σχέση.
Όμως όλοι οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν δύσκολες κι ευτυχισμένες στιγμές. Δεν ξέρεις αν το συγκεκριμένο άτομο σε ζηλεύει για κάτι που αυτό δεν έχει. Αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να καταπραΰνεις τη ζήλια σου. 

ζώδια σήμερα ταύρος

Σήμερα θα νιώσεις πως δεν έχεις τον έλεγχο της ζωής σου. Κι αυτό δεν σου αρέσει καθόλου. Συγκράτησε όμως τις αντιδράσεις σου γιατί μπορεί στο τέλος να φανεί πως όλα είναι εντάξει.
Το σημαντικό είναι να είσαι ανοιχτή στην ανάπτυξη…ακόμα κι αν αυτό σε τρομάζει. 

ζώδια σήμερα 20/12 Τρίτη δίδυμοι

Αν γύρω σου επικρατεί συναισθηματικό δράμα θα προσπαθήσεις να μείνεις μακριά. Ζητήματα ζήλιας και κτητικότητας είναι συνηθισμένα σήμερα. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις μια δύσκολη κατάσταση με έναν φίλο ή συνάδελφο. Δεν θα είναι διασκεδαστικό, αλλά θα χαρείς που το έκανες, αφού επεξεργαστείς αυτά τα δύσκολα, έντονα συναισθήματα. Μπορεί ακόμη και να μάθεις κάτι εκπληκτικό για το δικό σου συναισθηματικό κόσμο. 

ζώδια σήμερα καρκίνος

Η ζωή μπορεί να γίνει πιο πολύπλοκη σήμερα. Όμως είναι το είδος της πολυπλοκότητας που απολαμβάνεις και σίγουρα μπορείς να χειριστείς. Μια ειλικρινής συζήτηση σε φέρνει πιο κοντά με κάποιον. Είναι ωραίο να γνωρίζεις ένα άλλο άτομο σε συναισθηματικό επίπεδο γιατί αυτό προάγει την οικειότητα. Και η γνώση των δικών σου συναισθημάτων σε φέρνει πιο κοντά στον εαυτό σου.

ζώδια σήμερα λέων

Η επιθυμία σου αποκτά μια ασυνήθιστη ένταση σήμερα. Θέλεις τόσο πολύ κάποιον ή κάτι, που σχεδόν μπορείς να το γευτείς! Αυτή είναι το είδος της λαχτάρας που ή θα είναι καλή ή πρόκληση. Από τη θετική πλευρά, μπορεί να σε βοηθήσει να εστιάσεις σε έναν στόχο. Από την αρνητική, θα θολώσει τη σαφή, ρεαλιστική προοπτική σου. Αν δεν έρθει εύκολα, ίσως δεν είναι γραφτό να συμβεί.

ζώδια σήμερα παρθένος

Η ερευνητική σου ματιά είναι ιδιαίτερα οξυμένη σήμερα. Τίποτα δεν ξεφεύγει από την έντονη αντίληψή σου. Αν κάποιος συμπεριφέρεται παράξενα, ίσως είσαι η μόνη που καταλαβαίνει τα συναισθήματα πίσω από τις πράξεις του. Είναι σαν να διαβάζεις ανάμεσα στις γραμμές τι λένε και τι κάνουν οι άλλοι. Απλώς σκέψου όλα τα καλά που μπορείς να πετύχεις, με αυτή τη διορατικότητα!

ζώδια σήμερα 20/12 Τρίτη ζυγός

Απολαμβάνεις την παρέα των ανθρώπων και βασίζεσαι ιδιαίτερα στους φίλους σου. Σήμερα όμως μπορεί να έχεις μοναχική διάθεση. Σε ενδιαφέρει να κάνεις μια ενδοσκόπηση για να ανακαλύψεις τη δύναμή σου. Εκμεταλλεύσου αυτή τη σύντομη περίοδο αυτάρκειας για να εξερευνήσεις τον εσωτερικό σου κόσμο. Ίσως εκπλαγείς αν ανακαλύψεις πόσο στοχαστικό άτομο είσαι και πόση ποικιλία συναισθημάτων διαθέτεις.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Έχεις έντονη θέληση σήμερα. Κι ο στόχος σου είναι πεντακάθαρος στο μυαλό σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συγκεντρωθείς. Μ’ αυτή τη στάση θα καταφέρεις να πετύχεις τα πάντα! Και αν οι στόχοι σου ωφελήσουν εκτός από σένα και άλλους, τότε σίγουρα το σύμπαν θα σε βοηθήσει να τους πετύχεις.

ζώδια σήμερα τοξότης

Σε γενικές γραμμές, είσαι φιλική, απλή και ακομπλεξάριστη. Και αυτές είναι πραγματικά αξιαγάπητες ιδιότητες. Όμως σήμερα αναλαμβάνει, η μυστηριώδης πλευρά σου. Αντί να απορρίπτεις κάθε σκέψη ή παρατήρηση, λες μόνο ό,τι είναι απαραίτητο και τίποτα περισσότερο. Δεν είναι ωραίο να ξέρεις ότι μπορείς να κρατήσεις ένα μυστικό για όταν το χρειαστείς; Και οι φίλοι σου χαίρονται που το γνωρίζουν αυτό για σένα.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Ο κόσμος μπορεί να φαίνεται πως γυρίζει γύρω σου σήμερα, αλλά θα παραμείνεις προσγειωμένη και συνεπής. Είσαι από τη φύση σου φιλόδοξη και τώρα οι στόχοι σου είναι ακόμα πιο σημαντικοί από ό,τι συνήθως – ειδικά όσοι βασίζονται στην αγάπη. Αγάπη για την οικογένεια, τη ζωή που χτίζεις, το μέλλον που έχεις οραματιστεί τόσες φορές. Θέλεις να γίνεις το άτομο που γνωρίζεις πως είσαι μέσα σου. Αυτό σε κάνει να φαίνεσαι δυνατή στα μάτια των άλλων.

ζώδια σήμερα 20/12 Τρίτη υδροχόος

Νιώθεις προστατευτική σε ό,τι σου ανήκει σήμερα. Θα διαπιστώσεις όμως πως το πείσμα και η κτητική στάση δεν θα σου βγει σε καλό. Μπορεί να πληγώσεις τα συναισθήματα κάποιου ή να τον κάνεις να νιώσεις πνιγμένος. Απλώς προσπαθείς να προστατεύσεις όλα όσα σε ενδιαφέρουν. Δώσε όμως σε όλους λίγο χώρο. 

ζώδια σήμερα ιχθύες

Αυτή είναι μια συναισθηματική μέρα. Η εξερεύνηση των συναισθημάτων σου οδηγεί σε μεγαλύτερη κατανόηση του εαυτού σου – κάτι υπέροχο. Είναι ακόμη μεγαλύτερη η ευχαρίστηση αν συνδεθείς σ’ αυτό το επίπεδο με έναν φίλο. Αν υπάρχει κάτι βαθιά προσωπικό που προσπαθείς να λύσεις, αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να προχωρήσεις στην προσωπική σου ανάπτυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365