Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από τον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Γιαννιτσών "Πατριαρχείο"

Δείτε την ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του συλλόγου
Μια ακόμη σπουδαία κίνηση που αξίζει τον κόπο να αναφερθεί έκανε ο ΣΦ ΠΑΟΚ Πατριαρχείο Γιαννιτσών που σε δύσκολους καιρούς δείχνει την αλληλεγγύη του προς τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, από διάφορα αγαθά.

Δείτε την ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του συλλόγου:

«Ζούμε μία περίοδο δύσκολη, με δεκάδες συμπολίτες μας να μην έχουν τη δυνατότητα να μπορούν να αποκτήσουν βασικά αγαθά, αλλά και πολλά άλλα, τα οποία θα έκαναν τη ζωή τους ειδικά τώρα στις γιορτές λίγο πιο όμορφη, με έναν τόνο ελπίδας και χαράς.

Εμείς οι φίλοι του ΠΑΟΚ, που ζούμε μέσα στη κοινωνία, που είμαστε βγαλμένοι από τα σπλάχνα της, νιώθουμε πολύ καλά τι συμβαίνει, σε αντίθεση με κάποιους οι οποίοι μόνο στόχο έχουν να βάλλουν τον κόσμο του Δικεφάλου και την ομάδα μας. Αυτοί, οι οποίοι έπρεπε πρώτο μέλημα να έχουν τη φροντίδα του κόσμου και όχι να κυνηγούν φιλάθλους και κόσμο στα συλλαλητήρια και τις απεργίες.

Αυτή την ανάγκη του κόσμου που ζει δίπλα μας θέλουμε να απαλύνουμε, με την κίνηση αλληλεγγύης από πλευράς του οπαδικού μας κινήματος, από πλευράς του Σ.Φ. ΠΑΟΚ «ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ» Γιαννιτσών, θεωρώντας ότι το οφείλουμε απέναντι στους συνανθρώπους μας. Γιατί εμείς ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είμαστε και τι νιώθουμε, εν αντιθέσει μ’ αυτούς που μας λασπολογούν κατά διαστήματα και οι οποίοι λυμαίνονται μονίμως τον κρατικό κορβανά.

Έτσι προχωρήσαμε σε μια κίνηση ανθρωπιάς, την οποία θα διαχειριστεί ο Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών, όπως πολύ καλά ξέρει να κάνει μέσα από την πλειάδα δράσεων του, όπως είναι το θεάρεστο «Γεύμα Αγάπης». Είναι γνωστό πλέον, πως ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ «ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ» Γιαννιτσών, προχωρά σε τέτοιες κινήσεις, τις περισσότερες φορές αθόρυβα και διακριτικά. 

Αυτή τη φορά, τη συνεισφορά μας στο «Γεύμα Αγάπης», θέλαμε να τη συνδυάσουμε μαζί με ευχές, τις οποίες τόσο ανάγκη έχει ο κόσμος, μετά από έτη ταλαιπωρίας που πέρασε και συνεχίζει να διανύει. 

Έτσι, ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ «ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ», εύχεται σε όλο τον κόσμο, να έχει πάντα την υγεία του, το πολυτιμότερο αγαθό της εποχής μας, και να πορεύεται με ευτυχία και ευημερία, καθώς και ειρήνη, απέναντι σε όσους και όσα προσπαθούν να κάνουν τη ζωή μας δύσκολη. 

Καλές και χαρούμενες γιορτές!». 

Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365