Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

Σοβαρό τροχαίο με τρεις τραυματίες στη Χαλκηδόνα (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Τροχαία Χαλκηδόνας
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ στην Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος του ξενοδοχείου «Φίλιππος» 1,5 χιλιόμετρο πριν τη Χαλκηδόνα.


Όπως αναφέρει το emvolos.gr, Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένος άνδρας εξετράπη της πορείας για άγνωστο λόγο και προσέκρουσε στην τσιμεντένια πινακίδα του ξενοδοχείου. Στο αυτοκίνητο εκτός του οδηγού επέβαιναν και δύο ηλικιωμένες γυναίκες.


Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις  επέστρεφαν από γλέντι και πιθανότητα ο οδηγός αποκοιμήθηκε. Τους τρεις τραυματίες παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.


Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Τροχαία Χαλκηδόνας.


Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το emvolos.gr:





1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365