Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Σε απολογία ο Αλμωπός για τα αντεθνικά συνθήματα των οπαδών της Λάρισας

Δείτε την κλήση

Σε απολογία κλήθηκε ο Αλμωπός για τα αντεθνικά συνθήματα που ακούστηκαν από τους φιλάθλους της ΑΕ Λάρισας, στο παιχνίδι της Αριδαίας.

Δείτε την κλήση:

Την Τετάρτη 21.12.2022 και ώρα 12:00 την ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 14 παρ 4β και 15 παρ 1γ, του Πειθαρχικού Κώδικα και άρθρο 15 του ΚΑΠ της ΕΠΟ (αγώνας με ΠΑΕ ΑΕΛ, 11.12.2022)».

Στην Αριδαία ακούστηκαν αντεθνικά συνθήματα. Αμφότεροι κλήθηκαν με το άρθρο 14 παρ.4β του Π.Κ. το οποίο αναφέρει ότι:

«Η ομάδα που αγωνίζεται εκτός έδρας υπέχει ευθύνη για την απρεπή συμπεριφορά μεταξύ των δικών της φιλάθλων που βρίσκονται στο γήπεδο και ομοίως ενδέχεται να τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο και με περαιτέρω κυρώσεις, κατά τα ειδικότερα αναφερόμενα στο επόμενο άρθρο. Οι οπαδοί που καταλαμβάνουν το τμήμα του σταδίου για τους φιλοξενούμενους, θεωρούνται ως οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδος, εκτός εάν αποδειχθεί το αντίθετο.

Η απρεπής συμπεριφορά συμπεριλαμβάνει, ενδεικτικά, τη βία προς πρόσωπα ή αντικείμενα, την πυροδότηση εμπρηστικών συσκευών, την εκσφενδόνιση αντικειμένων, την ανάρτηση πανό ή την εκφώνηση συνθημάτων με προσβλητικό για πρόσωπα ή πολιτικό περιεχόμενο ή την εισβολή προσώπων στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο η φιλοξενούμενη ομάδα δεν τιμωρείται και τιμωρείται η γηπεδούχος αν η πρώτη δεν ζήτησε εισιτήρια από τη δεύτερη και παρά ταύτα η δεύτερη πώλησε εισιτήρια σε φιλάθλους της πρώτης».

4 σχόλια:

  1. Τώρα πλάκα μας κάνουν για να μη κατά το καταλάβω,κατ'αρχήν στο φύλλο αγώνα παρατηρητής καί διαιτητής τί ακριβώς έγραψαν και τί είδαν,αν άκουσαν ή αν είδαν τα μπουκάλια καί τους καφέδες που πετούσαν αυτοί οι καφροι της ΑΕΛ χρειάζεται να απολογηθεί η ομάδα του Αλμωπου γι αυτό, έπρεπε αυτόματος με αυτά που έγραψαν παρατηρητής διαιτησίας και διαιτητής αν τα έγραψαν να τημωρισουν κατ'ευθείαν την ομάδα της ΑΕΛ.Γνωμη μου δεν ξέρω αν τα λέω καλά ή εκτός κι αν λόγο του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ γίνει κάτι άλλο και βγάλουν τον Αλμωπο συνηπευθυνο τότε αυτό θα είναι άδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Νταβελλης είναι κουμπάρος των Μητσοτακηδων,όπερ σημαίνει υπεύθυνος και υπόλογος είναι ο Αλμωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μας πεις το γιατί είναι υπόλογος ο Αλμωπος επειδή είναι ο Νταβέλης του Κούλη κολλητός, δηλαδή να το πάρουμε από την αρχή αν πάω στον δεύτερο γύρο εντός τής ΑΕΛ καί κάνω αυτά τα οποία έκαναν αυτοί οι καφροι ποιός θα φταίει η ΑΕΛ; Δηλαδή εδώ στήν Ελλάδα έτσι το έχουμε γι'αυτό πάμε κατά διαόλου καί είμαστε σάν χώρα μία από τις πρώτες σε διαφθορά και ιδού τα αποτελέσματα με καιλη,σπιρακη, Πάτσι, υποκλοπές, άμεσες αναθέσεις έργων καί πάει λέγοντας,το όλο θέμα είναι τί γράφτηκε στο φύλλο αγώνα.

      Διαγραφή
    2. Καί πού είσαι φίλος αν διαβάσεις καλά κλήθηκαν και οι δύο ΠΑΕ για να τα πούνε εκεί,αν ξανά συμβεί στον δεύτερο γύρο το ίδιο σκηνικό τότε θα δούμε το τί θα γίνει γιατί θα είναι μέσα στήν έδρα της ΑΕΛ.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365