Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Μεγάλο παιχνίδι στην Ν. Πέλλα, την πρόκριση οι Μαυραετοί

Μεγάλο παιχνίδι στην Ν. Πέλλα, την πρόκριση οι Μαυραετοί
Ένα παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς έγινε στην Ν. Πέλλα, όπου η Δόξα Μελισσίου έπαιξε με την φωτιά, αλλά τελικά δεν κάηκε και προκρίθηκε στην ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι, αποκλείοντας τον τοπικό αξιόμαχο Μέγα Αλέξανδρο, κι ενώ το κανονικό παιχνίδι έληξε 3-3 και η παράταση 4-4.

Ήταν ένα καταπληκτικό παιχνίδι όπου οι φιλοξενούμενοι ομάδα της Α1 είχαν αν συνεχώς το προβάδισμα, αλλά οι γηπεδούχοι ομάδα Β’ Κατηγορίας, είχαν το σθένος να αντισταθούν και να στείλουν το παιχνίδι στην παράσταση αρχικά και στην συνέχεια στα πέναλτι, όπου όμως δεν στάθηκαν τυχεροί και έτσι η πρόκριση πήγε στην Δόξα Μελισσίου.

Σκόραραν για τους γηπεδούχους οι Νικολαίδης 51’ πέναλτι, Καραμίγκος 62’, Κιοσελάκης 67’, Πλιόγκας 120’, ενώ για τους φιλοξενούμενους οι Πισμισάκης Α. 23’, 57’, Τερζής 41’ και Τζίμας 116’.

Αποβολή στο 103’ Καραμίγκος του Μ. Αλέξανδρου.

Στα  πέναλτι Παπαδόπουλος, Κοκκονάς, Νικολαίδης, Πλιόγκας ευστόχησαν από τον Μέγα Αλέξανδρο, ενώ τα χτυπήματα των Βουζαξάκη απέκρουσε ο Ποιμενίδης και Καραβασίλης άουτ για τον Μέγα Αλέξανδρο Ν. Πέλλας, ενώ Χατζόγλου, Τερζής, Ασλανίδης Τζίμας, Δεληδιαμαντής ευστόχησαν από την Δόξα Μελισσίου και το χτύπημα του Καραγκιαούρη απέκρουσε ο Μπάρμπας.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Μπουρλούσκι, Ζιώγλης, Μπέττας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365