Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 27/12 Κριός 

Σήμερα είσαι πολύ ευαίσθητη. Λαμβάνεις λεπτές συναισθηματικές ενδείξεις από τους άλλους ανθρώπους. Όμως δεν έχεις συνηθίσει να έχεις τόσο χαμηλή ενέργεια.
Νιώθεις σαν κάτι να έχει μειώσει την εσωτερική σου φωτιά και τη ζωντάνια σου.. αλλά μην ανησυχείς. Η πεσμένη σου διάθεση θα περάσει γρήγορα.

ζώδια σήμερα ταύρος

Σήμερα αφήνεις τις σκέψεις σου να περιπλανηθούν όπου θέλουν.. κι αυτό είναι ευχάριστο. Η μουσική και άλλες μορφές δημιουργικής έκφρασης έχουν έναν τρόπο να φτάνουν στον πυρήνα της ψυχής σου.
Τα συναισθήματά σου είναι έντονα. Είσαι βαθιά συντονισμένη με όλα τα υπέροχα, οδυνηρά και γλυκόπικρα που συμβαίνουν στον κόσμο.

ζώδια σήμερα δίδυμοι

Νιώθεις λίγο κυκλοθυμική σήμερα, αλλά αυτό το συναίσθημα θα περάσει γρήγορα. Αόριστες ευαισθησίες πάνε κι έρχονται, περνώντας από μέσα σου κάνοντάς σε να νιώθεις στο στοιχείο σου. Τα όνειρά σου μπορεί να είναι πιο ζωντανά από ό,τι συνήθως – και ίσως λίγο πιο μυστηριώδη. Τουλάχιστον θα σου προσφέρουν άφθονη τροφή για σκέψη!

ζώδια σήμερα καρκίνος

Είσαι πολύ μεγαλόκαρδη σήμερα. Η καλοσύνη σου δεν έχει όρια. Είσαι επίσης ένα δυνατό και λογικό άτομο, επομένως είναι απίθανο να εκμεταλλευτεί κάποιος την καλή σου θέληση. Αυτός είναι ένας υπέροχος συνδυασμός. Σου επιτρέπει να προστατεύσετε τον εαυτό σου ακόμα και όταν κάνεις ό,τι μπορείς για να εξυπηρετήσεις τους άλλους.

ζώδια σήμερα λέων

Έχεις ευαίσθητη διάθεση σήμερα.. κι όταν νιώθεις έτσι, είναι εύκολο να φανταστείς πως κάποιος πρόκειται να σε πληγώσει. Δεν είναι όμως έτσι. Το προστατευτικό φράγμα των προσωπικών σου ορίων είναι λίγο πιο λεπτό από το συνηθισμένο. Έχουν βγει στην επιφάνεια οι ανασφάλειές σου. Προσπάθησε να συνέλθεις.

ζώδια σήμερα παρθένος

Είναι σημαντικό να είσαι ευγενική με τους ανθρώπους, ειδικά αν νιώθεις εκνευρισμένη μαζί τους. Η απότομη ενέργεια δεν έχει θέση στη σημερινή αργή, ήρεμη ατμόσφαιρα. Αν είσαι επικριτική απέναντι σε κάποιον είναι σίγουρο πως θα τον πληγώσεις. Στην πραγματικότητα, επηρεάζεσαι πιο εύκολα από τις απόψεις των άλλων. Αυτός είναι ακόμη ένας λόγος που πρέπει να συμπεριφέρεσαι πιο ευχάριστα στους ανθρώπους. Τότε θα κάνουν το ίδιο για σένα.

ζώδια σήμερα 27/12 Τρίτη ζυγός

Εύκολα θα μπερδευτείς σήμερα, γιατί η πραγματικότητα και η φαντασία, ενώνονται. Μπορεί να ξυπνήσεις από ένα όνειρο και να δυσκολευτείς να προσδιορίσεις αν συνέβη πραγματικά! Αυτή η αίσθηση μπορεί να είναι διασκεδαστική, αλλά μπορεί και να σε αποπροσανατολίσει. Και αν αρχίσεις αμφιβάλλεις, τότε θα ακολουθήσει η απογοήτευση. Οι ελπίδες και τα όνειρα μερικές φορές αποδεικνύονται ουτοπίες! Γι’ αυτό είναι σημαντικό να προσηλωθείς στους εφικτούς στόχους.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Σήμερα βιώνεις τη ζωή σχεδόν αποκλειστικά μέσα από αυτόν τον υποκειμενικό φακό του συναισθήματος. Κι όμως, είναι πιο εύκολο από ό,τι συνήθως να ενδιαφερθείς για θέματα που δεν αφορούν τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Νιώθεις μια βαθιά παρόρμηση να βοηθήσεις τους άλλους, ειδικά εκείνους που βιώνουν θλίψη ή αδυναμία. Έχεις πολλή δύναμη να προσφέρεις σε κάποιον που πρέπει να στηριχθεί στην υποστήριξή σου.

ζώδια σήμερα τοξότης

Τα συναισθήματά σου βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της συνείδησής σου σήμερα. Και μην εκπλαγείς αν δεν είναι καθόλου λογικά! Εξάλλου τα συναισθήματα, εξ ορισμού, δεν είναι λογικά. Αν νιώθεις κάτι έντονα, απλώς αποδέξου το και άφησέ το να σε πλημμυρίσει. Το να προσπαθείς να βγάλεις νόημα δεν θα σε βοηθήσει στο ελάχιστο. Ευτυχώς που είσαι τόσο φιλοσοφημένος και ανεκτικός άνθρωπος. Θα περάσεις πιο εύκολα χάρη σ’ αυτό, από κάποιους άλλους!

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Το καλλιτεχνικό σου σερί βγαίνει στην επιφάνεια σήμερα, παρότι δεν το χρησιμοποιείς συχνά! Μετέτρεψε ένα όραμα που έχεις στο μυαλό σου, σε πραγματικότητα. Μην φοβάσαι να δημιουργήσεις κάτι διαφορετικό. Δώσε έκφραση σ’ αυτό το κομμάτι του εαυτού σου. Γιατί να μην είσαι λίγο ρομαντική ή ιδεαλίστρια; Αυτό δεν σε κάνει παράλογη… αλλά πολυτάλαντη.

ζώδια σήμερα 27/12 Τρίτη υδροχόος

Η ζωή θα φαίνεται λίγο γλυκόπικρη σήμερα. Μια μελαγχολική διάθεση έχει δημιουργηθεί σε πολύ κόσμο. Μπορείς να χαθείς σε εγκεφαλικές αναζητήσεις για να αγνοήσεις τα συναισθήματά σου. Αν αυτό λειτουργεί για σένα, τότε συνέχισε. Όμως είναι καλύτερα να νιώσεις τα συναισθήματά σου, γιατί είναι φευγαλέα και θα περάσουν πριν το καταλάβεις. Όσο όμως είναι εδώ, μπορούν να παρουσιάσουν μια ενδιαφέρουσα περιπέτεια. 

ζώδια σήμερα ιχθύες

Μια ευφάνταστη ώθηση από το σύμπαν σε κάνει να νιώθεις λίγο απόμακρη σήμερα – ή επιπλέον συντονισμένη! Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα έχεις εξαιρετική δημιουργική απόδοση αν τη διοχετεύσεις στα όνειρά σου. Αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι, γιατί η εστίαση δεν είναι το δυνατό σου σημείο, ακόμα και σε μια καλή μέρα. Τώρα, το μυαλό σου συνεχίζει να περιπλανιέται. Ίσως είναι καλύτερα να αφήσεις τις σκέψεις σου να περιπλανηθούν. Αργότερα, θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις σωστά τις εικόνες. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365