Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Πρωτοποριακές ιδέες ο Φίλιππος Γιαννιτσών

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης

Στην αγορά ενός λεωφορείου που θα διευκολύνει τις υποχρεώσεις όλων των τμημάτων του, προσανατολίζονται στον Φίλιππο Γιαννιτσών και ξεκινάει ένας μαραθώνιος για να μαζευτούν τα χρήματα.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης:

«Ο Μαραθώνιος για την αγορά λεωφορείου  είδη έχει ξεκινήσει.

Με τό σύνθημα «Όλοι μαζί μπορούμε»

δίνουμε στην δημοσιότητα τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού του Filipinos fc

στην Τράπεζα ALFA BANK για κατάθεση χρημάτων.

IBAN GR 3701408710871002002020281

Σημείωση: Μετά την κατάθεση θα δοθούν τα ανάλογα παραστατικά, τα οποία ελέγχονται από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Σ.Δ.Ο.Ε.

  

Με τιμή

Το ΔΣ του Φίλιππου Γιαννιτσών.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365