Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Αλμωπός: Καταδικάζουμε τα αντιεθνικά συνθήματα

Ανακοίνωση
Σε μια αναμέτρηση στην οποία αγωνιζόταν δύο ιστορικές ομάδες της Ελλάδος, ο Αλμωπός Αριδαίας με την ΑΕΛ για το πρωτάθλημα της Super League 2, ακούσαμε έκπληκτοι καθ’όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου τους φιλοξενούμενους οπαδούς της ΑΕΛ να “υποστηρίζουν” την ομάδα τους με αντίεθνικά και ρατσιστικά συνθήματα.


Ο Αλμωπός Αριδαίας, ο οποίος έχει την τιμή να βρίσκεται στα σύνορα της Ελλάδος και σε μία ακριτική ΕΛΛΗΝΙΚΗ περιοχή, καταδικάζει με κάθε τρόπο αυτές τις συμπεριφορές, οι οποίες αμαυρώνουν το ποδόσφαιρο, τον αθλητισμό και την ιστορία της αντίπαλης ομάδας.

20 σχόλια:

  1. Τα αντεθνικά συνθήματα απευθύνονταν σε μια μικρη μερίδα οπαδών του παοκ οι οποίοι δε σέβονται την μνήμη του Χαράλαμπου Μπλιονα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν υπάρχουν κάφροι, από την μία μεριά, δεν σημαίνει ότι και οι φίλαθλοι της άλλης ομάδας πρέπει να γίνουν και αυτοί κάφροι. Το να προσπαθείς να τους δικαιολογήσεις, δείχνει το επίπεδο σου.

      Διαγραφή
    2. Υπάρχει κανονισμός που λέει ότι ο διαιτητής μπορεί να διακόψει οριστικά το παιχνίδι, αν ακουστούν αντιεθνικά συνθήματα. Στην Ελλάδα, όμως, του Noor 1, του Σπάθα, της Καϊλή και του «Μπουμπούκου», οι νόμοι ισχύουν μόνο για τους μικρούς και αδύναμους.

      Διαγραφή
    3. Άσχετο αλλά για ποιόν Σπάθα μιλάς;Γι'αυτόν από τους socrates;

      Διαγραφή
  2. Τώρα ρε φίλε τί δουλειά έχει ο ΠΑΟΚ μήπως έχεις εγκεφαλική παρακρουσει, με ΑΕΛ παίζαμε αυτοί έβριζαν μήπως ήσουν σ'άλλο αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αελ με την ομαδα μας δεν εχει να χωρισει κατι... απλα έχουν θεμα με τον παοκ απο την εποχή μπλιωνα, το ξέρουν κ οι πετρες αυτο.. η ομάδα μας επρεπε να αποχωρήσει μόλις ακούστηκαν τα συνθήματα..

      Διαγραφή
    2. Ρε φίλε είσαι εκτός τόπου και χρόνου φτιαγμένοι είσαστε με Αριδαία παίζατε και βριζατε τά σπίτια τις μανάδες καί λέγατε Βούλγαρους ποιους, εσείς από πού νομίζετε ότι είστε για να καταλάβουμε.

      Διαγραφή
  3. Τι λες τώρα ρε μεγάλε τέτοιο μυαλό αδικείται και να μην είναι στο Πεντάγωνο να λύνει υποθέσεις μεγάλες βλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή τώρα ρε παιδιά δεν έχω καταλάβει κάτι ποιός δικαιολογεί ποιους, αυτοί οι καφροι της ΑΕΛ ήταν σε όλοι την διάρκεια του αγώνα όπου έβριζαν μανάδες σπίτια καί χωρίς να προκληθούν από κανενα, κάποιος έγραψε πολύ σωστά τον κανονισμό όπου λέει διακοπή αγώνα και σύσταση στους τραμπούκους αληταραδες της ΑΕΛ , θά ήθελα να δω τί έγραψαν στο φύλο αγώνα διότι έριξαν καί μπουκάλια νερού καφέδες στον αγωνιστικό χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλεος όλο Βούλγαροι και Βούλγαροι ούτε στο Καραϊσκάκη να παίζαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μέσα στο γήπεδο καμιά απάντηση αλλά στις ανακοινώσεις πρωτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ποιους απευθύνεσαι φίλος;

      Διαγραφή
    2. Καταδικάζετε αλλά δεν αποχωρησατε.
      Κ πειτε μας λίγο ποιοι τους έφεραν αυτούς λες κ δεν τους ξέρατε. Κ όχι μόνο αυτό αλλά τους βάλατε κ στην κερκίδα στις θέσεις ανθρώπων που έχουν πληρώσει διάρκειας. Που έρχονται με παιδάκια στο γήπεδο. Κ τους στείλατε σπίτι ή απέναντι. Καλά κάνατε, κ για τα χρήματα κ για την φιλοξενία κ την ατμόσφαιρα. Αλλά ενημερώστε που θα κάτσουμε ή βάλτε τους αλλού. Δεν το μάθατε την ώρα του αγώνα.
      Αλλα λογια ν αγαπιόμαστε ή ανακοίνωση .

      Διαγραφή
    3. Ολοι εσεις που γραφετε για αποχωρησεις μαλλον δεν εχετε ιδεα. Να αποχωρησει η ομαδα μας και να εχει μετα τιμωριες και να χτυπησει διαλυση θελετε; Εισαστε με τα καλα σας; Ο κανονισμος ειναι ξεκαθαρος και τον λογο εχει ο διαιτητης. Εγινε συσταση να σταματησουν τα συνθηματα αυτα και δεν ξανακουστηκε τιποτα. Ο καθενας γραφει οτι θελει

      Διαγραφή
  7. οι τησ αριδαιασ τουπεκι καλα να μασ κανουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή τώρα εσύ λές ότι έπρεπε να γίνουν καφροι όπως της ΑΕΛ ποιόν θα τιμωρούσαν όμως μετά, ότι νάνε λέτε απ'έξω το όλο θέμα είναι στο αγωνιστικό μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Αλμωπου και νόμιζαν ότι παίζανε με Μπαρτσελόνα τόσο φοβισμένα γιατί άραγε τρέχει κάτι ή η διαχείριση των παικτών δεν ήταν σωστή περίμενε να μπει γκολ για να κάνει αλλαγές λέω για το δεύτερο γκολ.

      Διαγραφή
  8. Να βγάλετε κ μια απολογητικη για τους κατόχους διάρκειας που μας στερησατε ην κερκίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχει συγκεκριμενη θεση το διαρκειας σου εσενα φιλε; Η ειπες να γραψεις και εσυ οτι σου κατεβηκε; Θεσεις υπηρχαν στην σκεπαστη κερκιδα αλλα μαλλον εισαι απο αυτους που δεν πατανε ποτε στο γηπεδο απλα κανουν κριτικη

      Διαγραφή
  9. Ναι ρε άσχετε κάθε χρόνο πάνε το ένα μου παιδί στην ανοιχτή. Βλακακο κ στην σκεοαστη πήγα κ δεν είχε θέση έξυπνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατ αρχή μάθε να συμπεριφέρεσαι αυτά μαθαίνεις στον παιδί σου και για τις θέσεις υπήρχαν όμως μήπως φοβήθηκαν για τα επεισόδια καί πήγαν εκεί γιατί ήμουν εκεί καί όταν άρχισαν οι καφροι της ΑΕΛ κάτι παιδάκια έφυγαν τρομαγμένα από τις θέσεις καί μήν δημιουργείς εντυπώσεις.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365