Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

ΦΩΤΟ: Πετούσε φωτιές ο Εθνικός Γιαννιτσών

Πετούσε φωτιές ο Εθνικός

Σε περίπατο μετέτρεψε ένα υποτιθέμενο δύσκολο παιχνίδι ο Εθνικός Γιαννιτσών, που επικράτησε με σκορ 5-1 του Άρη Νησίου.

Το παιχνίδι ήταν ενδιαφέρον μόνο στο πρώτο τέταρτο, από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και έφτασαν πολύ εύκολα στην νίκη, που τους κρατάει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν παρά τις απουσίες που είχαν για διάφορους λόγους, με τον νεαρό Κιόρτση Π. στο 9’, όμως άμεσα ήρθε η απάντηση των γηπεδούχων με τον Καραδήμο στο 10’ να ισοφαρίζει σε 1-1 για τον Εθνικό.

Στο 20’ ο Στεφανίδης έδωσε προβάδισμα στον Εθνικό γράφοντας το 2-1, ενώ λίγο αργότερα στο 24’ ο Καραδήμος διαμόρφωσε το 3-1 για τους κυανόλευκους, που λίγο πριν το ημίχρονο σκόραραν εκ νέου με δράστη τον Καράμπελα στο 42’ που έγραψε το 4-1.

Στις αρχές της επανάληψης οι κυανόλευκοι έφτασαν στο τελικό 5-1 με δράστη τον Στεφανίδη στο 48’ και οι ρυθμοί στην συνέχεια έπεσαν μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Γιουματζίδης, Δέλλιος, Αδραμάνης.


Δείτε τις φωτό του Γιώργου Δημητριάδη G.D. Create Photos:

































1 σχόλιο:

  1. Το Νησί μπορεί να αλλάξει όνομα σε παλαίμαχοι εδεσσαϊκου. Του ταιριάζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365