Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Ανακοίνωση Φίλιππου Γιαννιτσών - Επέκταση συνεργασίας προπονητών

Δείτε την ανακοίνωση
Την επέκταση της συνεργασίας της με το τεχνικό δίδυμο ανακοίνωσε η διοίκηση του Φίλιππου Γιαννιτσών, ενω προανήγγειλε και πέντε μεταγραφές για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Ανανέωση Προπονητών και ποδοσφαιριστών για την περίοδο 2023 -2024.
Το Δ.Σ του Filippos fc
Είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση των Προπονητών Κοσμά Δουλκεριδη και Βασίλη Χοντου για  την νέα περίοδο 2023 -2024, καθώς επίσης και 
20 Ανανεώσεις Ποδοσφαιριστών για την περίοδο 2023-2024.
Κατά την περίοδο των μεταγραφών Ιανουαρίου 2022 θα  ενταχθούν 5 μεταγραφές στην 
δύναμη της ομάδος.

Το Δ.Σ
Σημ. Εντός λίγων ημερών θα αναρτηθούν
Φωτογραφίες ποδοσφαιριστών»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365