Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Νέα Σμύρνη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το μακελειό – Σκληρές εικόνες

Σκληρές εικόνες
Νέο βίντεο ντοκουμέντο, λίγο μετά την επίθεση δολοφονίας από τον κουκουλοφόρο εκτελεστή στην καφετερία της Νέας Σμύρνης, φέρνει σήμερα (19.12.2022) στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Στο οπτικό υλικό από τη διπλή δολοφονία στη Νέα Σμύρνη που εξασφάλισε το newsit.gr, αποτυπώνεται το δεύτερο θύμα, που κείτεται στο έδαφος μετά τις σφαίρες που δέχτηκε από το πιστόλι του αδίστακτου φονιά.

Πρόκειται για έναν 44χρονο Αλβανό, που κάθονταν στο ίδιο τραπέζι με έναν 41χρονο ομοεθνή του, ο οποίος πέθανε ακαριαία από τους πυροβολισμούς.

Πάνω από το 44χρονο που -όπως κι εσείς μπορείτε να δείτε παρακάτω- έχει τις αισθήσεις του, έχουν σπεύσει αστυνομικοί και υπάλληλοι του καταστήματος προκειμένου να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και να του δώσουν κουράγιο και δύναμη έως ότου τον παραλάβει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο 44χρονος, που είχε τραυματιστεί κοντά στο θώρακα, διακομίστηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο δεν τα κατάφερε και λίγη ώρα αργότερα θα αφήσει την τελευταία του πνοή.

Επιπλέον, από τις επτά σφαίρες που έριξε ο δράστης, τραυματίστηκε και μια κοπέλα στο πόδι η οποία διακομίστηκε στο νοσοκομείο.  

Ο δράστης χρειάστηκε λίγα δευτερόλεπτα για να πραγματοποιήσει τη δολοφονική του ενέργεια, ενώ ο τρόπος αλλά και η ψυχραιμία με την οποία έδρασε αποδεικνύουν ότι πρόκειται για επαγγελματία.


«Oύρλιαζαν όλοι κι έτρεχαν να σωθούν»

Εν τω μεταξύ, σοκαρισμένοι είναι όσοι βρίσκονταν χθες το βράδυ στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, την ώρα που έπεσαν οι πυροβολισμοί στην καφετέρια. 

Αυτόπτης μάρτυρας, μιλώντας στο newsit.gr, αναφέρει χαρακτηριστικά «ούρλιαζαν όσοι ήταν εδώ την ώρα που πυροβολούσε. Το μαγαζί ήταν γεμάτο έξω. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα, σε μερικά δευτερόλεπτα. Το θύμα ήταν γνωστό στην πλατεία της Νέας Σμύρνης γιατί «πουλούσε» προστασία. Η κοπέλα που τραυματίστηκε, δεν ήταν μαζί τους, ήταν με άλλη παρέα, είναι πελάτισσα στο μαγαζί». 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, ο δράστης κρυβόταν σε θάμνους κοντά στο μαγαζί, μπήκε στην καφετέρια και εκτέλεσε εν ψυχρώ τον «στόχο» του. Από τους πυροβολισμούς νεκρός έπεσε και ένας 44χρονος που βρίσκονταν στο ίδιο τραπέζι με τον 41χρονο, ενώ τραυματίστηκε και μια θαμώνας του μαγαζιού. 

«Ήμουνα έξω με τον σκύλο μου εκείνη την ώρα και άκουσα τους πυροβολισμούς. Φοβηθήκαμε πολύ, επικρατούσε πανικός στην πλατεία, ο κόσμος έτρεχε να κλειστεί σε μαγαζιά» λέει μια κοπέλα που βρισκόταν στην πλατεία της Νέας Σμύρνης την ώρα που έπεσαν οι πυροβολισμοί.

Το νέο σοκαριστικό βίντεο (προσοχή, σκληρές εικόνες): 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365