Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 23/12 Κριός 

Είσαι σε επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο, χωρίς να νιώθεις λύπη ή αποθάρρυνση. Στην πραγματικότητα νιώθεις αρκετά συνειδητοποιημένη, συντονισμένη με τον κόσμο και ενθουσιασμένη για τις δυνατότητες που φέρνει η μέρα.
Ρίξε μια ματιά στην καρδιά σου.. και θα δεις πως ξέρεις ακριβώς τι να κάνεις κατά τη διάρκεια αυτής της γοητευτικής περιόδου. 

ζώδια σήμερα ταύρος

Η φυσική σου απόκριση στην ένταση που επικρατεί, είναι να ετοιμαστείς για την καταιγίδα. Όμως να ξέρεις πως σήμερα η βαριά συμπεριφορά δεν θα σε βοηθήσει να κάνεις φίλους.
Καλύτερα να καταπνίξεις τα άγχη σου και να προσπαθήσεις για μια πιο ανάλαφρη επαφή με τους φίλους, την οικογένεια και τους συναδέλφους σου.
Κάνε κάτι που θα σε χαλαρώσει.. όπως ένα αφρόλουτρο ή μια βόλτα στο πάρκο.

ζώδια σήμερα 23/12 Παρασκευή δίδυμοι

Το μυαλό σου έχει απεριόριστες δυνατότητες. Είσαι εξοικειωμένη με το να αναρωτιέσαι συνεχώς για τις επιλογές σου και τον τρόπο που θα τις εφαρμόσεις … αλλά είναι εντάξει να αφιερώσεις μια μέρα γι’ αυτό. Θα πάρεις τη σωστή απόφαση, αρκεί να σταματήσεις να δίνεις υποσχέσεις μέχρι να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση. Δεν χρειάζεται να γνωρίζεις τις απαντήσεις! Απλά εξερεύνησε τις ερωτήσεις.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Σήμερα νιώθεις νοσταλγία και μελαγχολία. Δεν θα ήταν ωραίο αν μπορούσες να ταξιδέψεις πίσω στο χρόνο σε στιγμές της ζωής σου που ήταν απλές και χαρούμενες; Όμως η στασιμότητα και η αναδρομή δεν είναι τόσο ελκυστικά όσο φαίνονται. Αντί να αποφεύγεις όλες τις νέες και περίεργες επιρροές, κάνε μια προσπάθεια να συνδεθείς τόσο με τους άλλους, όσο και με τη δική σου εσωτερική ηρεμία. 

ζώδια σήμερα λέων

Έχεις ανοιχτό μυαλό… και το θάρρος, η ζεστασιά και η γενναιοδωρία σου είναι εμφανείς γύρω σου. Αξιοποίησε τη φιλική, γοητευτική προσωπικότητά σου για να έρθεις σ’ επαφή με άλλους ανθρώπους. Μπορεί να εκπλαγείς που κάποιοι ενδιαφέρονται για τους ίδιους στόχους με σένα! Και είναι εύκολο να αποκτήσεις φίλους και συμμάχους στις προσπάθειές σου. Ο σχηματισμός μιας ισχυρής ομάδας θα σε βοηθήσει να εφαρμόσεις τις ιδέες σου και να λειτουργήσουν ομαλά.

ζώδια σήμερα παρθένος

Σήμερα έχεις τον αέρα του πρωταθλητή. Χρησιμοποιείς τις αιχμηρές ιδέες σου για να αφαιρέσεις τον αέρα από τα μπαλόνια αυτών που τολμούν να τα πετάξουν πολύ ψηλά. Ναι, είναι εύκολο να ασκείς κριτική όταν νιώθεις ηθικά ανώτερη. Αλλά σκέψου το κοινό σου. Γελάει κι αυτό μαζί σου, γιατί μοιάζεις περισσότερο με κλόουν παρά με κριτικό. Αποδέξου το στωικά, αντί να νιώθεις προσβολή.

ζώδια σήμερα 23/12 Παρασκευή ζυγός

Αναζήτησε αυτό που ξέρεις ότι μπορείς να αποκτήσεις.. αντί να κοιτάς στ’ αστέρια. Συνδέσου με άτομα που θα σε αποδεχτούν, αντί να εισβάλεις σε μέρη που δεν θα «χωρέσεις» ποτέ. Νιώθεις καλά να βασίζεσαι τόσο πολύ σε στιγμές έκστασης, ανακάλυψης και στενών σχέσεων; Φρόντισε λοιπόν να κάνεις μια ενδοσκόπηση για να κατανοήσεις καλύτερα ποια είσαι και γιατί επιθυμείς αυτό που κάνεις. Βρες συγγενικά πνεύματα σήμερα.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Δεν είναι ώρα για πονηρές ή χειριστικές ενέργειες, όσο κι αν μπαίνεις στον πειρασμό. Αντ’ αυτού, προτίμησε λογικές επιλογές, που μακροπρόθεσμα θα σε φέρουν πολύ πιο κοντά στους στόχους σου. Θα παρατηρήσεις μάλιστα μικρά οφέλη τις επόμενες μέρες. Έχεις αρκετή αίσθηση αυτοσυντήρησης για να περιμένεις.. απλά πίστεψε πως θα πάρεις αυτό που επιθυμείς. Το σύμπαν θα φροντίσει για σένα, ειδικά αν ανταποδώσεις τη χάρη… με υπομονή, ειλικρίνεια και ταπεινότητα.

ζώδια σήμερα τοξότης

Δύσκολα δεν θα φλερτάρεις σήμερα. Θέλεις να είσαι μέρος των πάντων, ή για να ικανοποιήσεις το πάθος σου ή για να πάρεις απλά μια μικρή γεύση. Όποιες κοινωνικές δεξιότητες κι αν αναπτύξεις σήμερα, εξαρτάται από τους άλλους κατά πόσο θα σε αφήσουν να συμμετέχεις. Μην παίρνεις όμως την απόρριψη προσωπικά. Γιατί κάποιος εξίσου σοφός θα υπάρχει, που σε θέλει κοντά του.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Είσαι σταθερός χαρακτήρας κι αυτό ελκύει τους άλλους γύρω σου. Παρόλο όμως που νιώθεις δραστήρια και φιλόδοξη, μπορεί να μην είναι η ώρα να αναδείξεις αυτή την ενέργεια. Προς το παρόν, οι άλλοι θέλουν απλώς να ξέρουν ότι είσαι αξιόπιστη – δεν ενδιαφέρονται για την ζωντάνια και τον ενθουσιασμό σου. Κι εσύ αντί να αναζητάς νέες κατευθύνσεις, παρατήρησε τους δεσμούς σου με το παρελθόν… γιατί θα σε βοηθήσουν να καθορίσεις το μέλλον σου.

ζώδια σήμερα 23/12 Παρασκευή υδροχόος

Ίσως έχεις μερικά μυστικά που ωριμάζουν αργά και γλυκά. Μπορεί ένα έργο που δημιούργησες μόλις εκτινάχθηκε, οδηγώντας τα μελλοντικά σου κέρδη στη στρατόσφαιρα. Ό,τι συμβαίνει μέσα στο κεφάλι σου κράτησέ το για τον εαυτό σου σήμερα. Ζήσε τη ζωή σου και κάνε παρέα με τους φίλους σου. Θα ξέρουν ότι κάτι είναι έτοιμο να κάνει την εμφάνιση του… αλλά η ανέμελη στάση σου, θα τους τρελάνει. Σου αρέσει να έχεις το κοινό σου στην τσίτα. Τίποτα δεν είναι πιο δυναμικό.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Αν προσπαθείς να πετύχεις μεγάλους στόχους, μπορεί να χρειαστεί να πληρώσεις το τίμημα – αν δεν κινηθείς προσεκτικά. Μπορεί να ξεφύγεις από τα όριά σου σήμερα, κατακλύζοντας την ακράτεια των άλλων, τους άλλους με κάτι πολύ πλούσιο και ακραίο για να το χειριστούν. Τα θολωμένα νερά.. δεν βοηθούν κανέναν για να δει το φως. Και τίποτα δεν αναπτύσσεται.. χωρίς φως. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365