Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Για αυτό έγινε έξαλλη η Φωτεινή Πιπιλή στη Βουλή: «Θα σε λιώσω πολιτικά» απαντά στον Αβραμάκη

Εγώ δεν φοβήθηκα τη Χρυσή Αυγή, δεν θα φοβηθώ εσένα
Για το χθεσινό περιστατικό στην Βουλή - που έκανε έξαλλη την Φωτεινή Πιπιλή - μίλησαν την Παρασκευή οι «πρωταγωνιστές» του επεισοδίου.

Σκηνές απείρους κάλους σημειώθηκαν χθες στην Βουλή όταν η Φωτείνη Πιπιλή «πετάχτηκε» από την θέση της και κινήθηκε απειλητικά στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ.


Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, η Φωτεινή Πιπιλή δήλωσε πως ο Λευτέρης Αβραμάκης της έκανε την ίδια χειρονομία που της είχε κάνει ο Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής το 2012, που σήμαινε «κάτσε κάτω γιατί είσαι πιωμένη».


Εγώ δεν φοβήθηκα τη Χρυσή Αυγή, δεν θα φοβηθώ εσένα, απλώς έρχομαι να σου επισημάνω ότι είσαι ο Κασιδιάρης του ΣΥΡΙΖΑ και θα σε λιώσω πολιτικά για τη συμπεριφορά σου, απάντησε η ίδια εκείνη την ώρα μέσα στο κοινοβούλιο, στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.


Το χειρότερο είναι, σύμφωνα με την κ. Πιπιλή, άνοιξε το στόμα της και εκστόμισε απαράδεκτα πράγματα και της έκανε μάλιστα παρατήρηση ο Πρόεδρος της Βουλής.


Από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Λευτέρης Αβραμάκης, υποστήριξε ότι σε καμία περίπτωση δεν έκανε προσβλητικές χειρονομίες ή δεν προχώρησε σε λεκτικές προσβολές απέναντι στην κυρία Πιπιλή, κάνοντας λόγο για φθηνό αντιπερισπασμό.


Όπως επεσήμανε, η κ. Πιπιλή έχει μία ένταση μέσα της, που συνήθως τη μεταφέρει διακόπτοντας τους συνομιλητές, παίρνοντας το λόγο αυθαίρετα». Εμείς, σε μία τέτοια ένταση χθες, της είπαμε απλά, «ηρεμήστε, βγείτε λίγο έξω να ηρεμήσετε. Δεν την πρόσβαλα με τίποτα, δεν την έθιξα ως άνθρωπο. Δεν έχω δώσει ποτέ τέτοια δικαιώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365