Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Καταγγελία Εδεσσαϊκού

ΚΑΤΑΓΓΕΛIΑ 
Καταγγέλουμε τον διαιτητή του συνδέσμου διαιτητών Πιερίας Ασλανίδη Γεώργιο, ο οποίος διαιτήτευσε τον αγώνα της 4-12-2022 μεταξύ των ομάδων Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΪΚΌΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ. 


Με σωρεία λανθασμένων και άδικων διαιτητικών αποφάσεων, όχι μόνο διαμόρφωσε το αποτέλεσμα, αλλά προσπάθησε στην κυριολεξία να διαλύσει την ομάδα μας επιβάλλοντας αδικαιολόγητες παρατηρήσεις, κάρτες και ποινές, θέτοντας σε κίνδυνο την αγωνιστική και οικονομική υπόσταση του Συλλόγου μας. 


Δεν γνωρίζουμε αν αυτή η ανεκδιήγητη συμπεριφορά και το μένος του κ. Ασλανίδη είναι προϊόν ανικανότητας ή σκοπιμότητας. Το βέβαιο είναι ότι αποτελεί κίνδυνο για την ασφαλή διεξαγωγή αθλητικών συναντήσεων. Για δίκαιη διαιτησία φυσικά δεν γίνεται λόγος. 


Κατόπιν όλων εκφράζουμε την αγανάκτηση μας και ζητούμε την διαγραφή του Ασλανίδη Γεωργιου από τους πίνακες του συνδέσμου διαιτητών Πιερίας και επιφυλάσσομαστε να ζητήσουμε τη λήψη των απαιτούμενων μέτρων για  την ομαλή συνέχιση του πρωταθλήματος. 


Εξυπακούεται ότι επιφυλάσσομαστε να ασκήσουμε καί όλα τα νόμιμα δικαιώματα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365