Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Πήρε το ντέρμπι ο ΝΠΣ Σκύδρας

Πήρε το ντέρμπι ο ΝΠΣ Σκύδρας
Με μεγάλο νικητή τον ΝΠΣ Σκύδρας τελείωσε το ντέρμπι με την Δόξα Μεγαπλατάνου με σκορ 1-0 και έτσι οι Σκυδραίοι θρονιάστηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να ζητούν το γκολ που θα τους βάλει μπροστά στο σκορ κάτι που έγινε τελικά στο 23’ όταν ο Χατζηγεωργίου βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν, ωστόσο τις ευκαιρίες τις έχασαν οι γηπεδούχοι που όμως ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν αλλαξε ιδιαίτερα με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να φανούν απειλητικοί στα αντίπαλα καρέ και έτσι οι γηπεδούχοι του Σπύρου Κουλούρη πανηγύρισαν το τρίποντο της νίκης.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Ραμπούσης, Αρέστης, Αδραμάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365