Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Έρχεται το «Καλάθι του Άϊ Βασίλη» - Αυτό είναι το σήμα, ποια παιχνίδια θα περιλαμβάνει

Αυτό είναι το σήμα, ποια παιχνίδια θα περιλαμβάνει
«Στα σκαριά» είναι η δημιουργία ενός «Καλαθιού Παιχνιδιών», ή - όπως φαίνεται ότι θα ονομαστεί - «Καλάθι του Άϊ Βασίλη», για την διευκόλυνση των πολιτών μεσούσης της ακρίβειας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το OPEN, τα προϊόντα, που έχουν «πέσει στο τραπέζι», για να ενταχθούν στο «Καλάθι» είναι:


Eπιτραπέζια και παζλ

Κούκλες

Βρεφικά παιχνίδια και φιγούρες

Κατασκευές και παιχνίδια δημιουργίας

Εκπαιδευτικά παιχνίδια

Αυτοκινητάκια και τηλεκατευθυνόμενα

Ποδήλατα

Παιχνίδια εξωτερικού χώρου

Παιχνίδια μίμησης (κουκλοθέατρο, κουζίνες, εργαλεία κ.α.) 


Το πιθανότερο είναι η ημερομηνία εκκίνησης του «Καλαθιού του Άϊ Βασίλη» να είναι η ίδια με εκείνη του εορταστικού καλαθιού, δηλαδή 14 Δεκεμβρίου. Το σήμα του στα σούπερ μάρκετ θα είναι:


Προϋπόθεση για τη νέα πρωτοβουλία είναι να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, ώστε να αποκλειστεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο δημιουργίας στρεβλώσεων στην αγορά.


Το «Καλάθι του Άϊ Βασίλη» έχει ως στόχο να βοηθήσει τους απανταχού γονείς, νονούς και φίλους να κάνουν τα «γράμματα» των μικρών μας φίλων προς τον Άϊ Βασίλη, πραγματικότητα. 





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365