Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

Διαφωνίες στην ΕΠΣ Πέλλας

Διαφωνίες στην ΕΠΣ Πέλλας 
Αρκετές διαφωνίες και ένας μίνι πόλεμος σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Aridaia365, έχει ξεσπάσει στην ΕΠΣ Πέλλας, μεταξύ κάποιων μελών του Δ.Σ και της επιτροπής διαιτησίας, με αφορμή κάποιες τιμωρίες, ορισμούς διαιτητών και πολλά άλλα πράγματα που έχουν φέρει ρήξη ανάμεσα σε πρόσωπα που είχαν πολύ καλές σχέσεις κατά το παρελθόν.

Βέβαια κάποια απίθανα πράγματα γίνονταν και πέρσι, όπου σε κάποια παιχνίδια άλλοι διαιτητές αναγράφονταν στις επίσημες ανακοινώσεις με τους ορισμούς και ως δια μαγείας όλοι εμφανίζονταν στα παιχνίδια, όλα αυτά βέβαια με την ανοχή της διοίκησης της ΕΠΣ Πέλλας, που έχει αφήσει ορθώς μεν εν λευκώ τις τύχες στο κομμάτι της διαιτησίας στην αρμόδια επιτροπή, χωρίς κανέναν έλεγχο δε. Σε κάποια πράγματα σίγουρα θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτική και να ελέγχει γεγονότα που στην ουσία εγείρουν τις διαμαρτυρίες των σωματείων, προς την ΕΠΣ Πέλλας.

Τις τελευταίες μέρες ακούγονται έντονα μέχρι και φήμες περί παραιτήσεων, ωστόσο το ζητούμενο δεν είναι αυτό, αλλά να επικρατήσει λογική και να κυλήσουν ομαλά τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας, όσον αφορά το κομμάτι της  διαιτησίας, όπου η λειψανδρία έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα, από την στιγμή που αποχώρησαν αρκετοί έμπειροι διαιτητές, για διάφορους λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365