Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

Θεσσαλονίκη: Ρομά λήστεψαν ανήλικα παιδιά που έλεγαν τα κάλαντα

Αστυνομικές δυνάμεις διεξάγουν έρευνες

Θύματα ληστείας έπεσαν το μεσημέρι της παραμονής των Χριστουγέννων τρεις ανήλικοι στην ανατολική Θεσσαλονίκη, καθώς τέσσερις Ρομά τους έκλεψαν τα χρήματα που έβγαλαν από τα κάλαντα.


Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις ανήλικοι βγήκαν στους δρόμους της γειτονιάς τους, στην περιοχή της Τούμπας για να πουν τα κάλαντα, όπως συνηθίζεται τέτοια μέρα κάθε χρόνο.


Περίπου στις 12 το μεσημέρι, τέσσερις νεαροί Ρομά τους πλησίασαν απειλητικά επί της οδού Μικράς Ασίας, στην Τούμπα, και τους λήστεψαν τα λιγοστά χρήματα που έβγαλαν από τα κάλαντα.


Αστυνομικές δυνάμεις διεξάγουν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για να εντοπίσουν τους ληστές.

1 σχόλιο:

  1. Αυτό δεν είναι νέο. Είναι φυσιολογικό. Νέο θα ήταν αν τα παιδιά λήστευαν τους Ρομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365