Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Η Αναγέννηση το ντέρμπι της Βεγορίτιδας

Δείτε τις φωτο
Το γειτονικό ντέρμπι της Βεγορίτιδας μεταξύ της Αναγέννησης Παναγίτσας Ζέρβης και του Μέγα Αλέξανδρου Άρνισσας βρήκε νικήτρια την γηπεδούχο ομαδα.

Δυνατό ξεκίνημα με δυο απανωτά τέρματα στο πρώτο τέταρτο για τους γηπεδούχους που αιφνιδίασαν τους φιλοξενούμενους, από τους Δημήτρη Λαφαζανίδη και Μιχάλη Δούμο, ενώ ο πρώτος έχασε και πεναλτι στο 36´ για να ανεβάσει κι άλλο το σκορ.

Το παιχνιδι είχε πολύ καλό ρυθμό σε όλη την διάρκεια του, με αποτέλεσμα να αποζημιώσει τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Ζέρβης, από την περιοχή της Βεγορίτιδας.
Καλή η διαιτησία των Ζγούρου, Σιώνη, Τσαλκάνη.

Συνθέσεις 
Αναγέννηση: (Ηλίας Τσίγκας)
Ντάρσι, Τζίγκας Β., (46' Γκοτζαμανίδης), Καγιόγλου, Γρηγοριάδης, Ρρίτσκου Εν., (70' Κιουτσούκης Π.), Τζίγκας Η., Λαφαζανίδης, Δούμος, Ρρίτσκου Ερ., Δάγγας, (70 Κιουτσούκης Ν.), Παρθενόπουλος.                                          

Μέγας Αλέξανδρος: (Σέρτζιαν Τσολάκοβιτς)
Τσολάκοβιτς, Καμπούρης Α., Κωνσταντινίδης Σ., Μπόγιας, (56 Καμπούρης Δ.), Ιωσηφίδης, Παπαγιαννίδης, Ολίδης, (75´Κέκης), Γεωργίου, Θεοδώρου, Μυρίδης, (Μουρατίδης Π.), Μουρατίδης Ε.

Δείτε τις φωτο:










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365