Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Ένα παιχνίδι διαφορετικό από τα συνηθισμένα στην Σκύδρα

Τελικός νικητής ήταν η διάθεση για προσφορά και βοήθεια προς τον συνάνθρωπο
Ένα παιχνίδι που δεν έχει καμιά σχέση με τα άλλα επίσημα ματς, διεξήχθη στο γήπεδο της Σκύδρας, μια αναμέτρηση που έφερε στο μυαλό όλων αυτών που το παρακολούθησαν, παλιές ωραίες στιγμές με παίκτες που δόξασαν το Σκυδραικό ποδόσφαιρο.

Εκτός από όλα αυτά όμως το κυριότερο ήταν ότι είχε φιλανθρωπικό σκοπό με τα έσοδα να διατίθενται στο συσσίτιο της εκκλησίας.

Έτσι λοιπόν ΝΠΣ Σκύδρα και Σκύδρα LEGENDS έλυσαν τις διαφορές τους στο χορτάρι, προσφέροντας αρκετό θέαμα και περίτεχνες ενέργειες.

Τελικός νικητής ήταν η διάθεση για προσφορά και βοήθεια προς τον συνάνθρωπο από όλους τους αγωνιζόμενους και φυσικά από την διοίκηση του ΝΠΣ Σκύδρας, για την άρτια διοργάνωση αυτού του αγώνα και φυσικά για την διάθεση να προσφέρουν για τον τόπο τους, για τον συνάνθρωπο τους και προπάντων για να στείλουν το δικό τους μύνημα για την ύπαρξη αυτής της ομάδας, που πέρα από το αγωνιστικό υπάρχουν και άλλες πολλές δράσεις.


Συγχαρητήρια ανήκουν αρχικά στους διοργανωτές και μετά σε όλους τους αθλητές και φυσικά στους απλούς ανθρώπους που βοήθησαν οικονομικά στην οργάνωση αυτού του παιχνιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365