Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

Επιτέθηκε στη σύζυγό του, στον γιο της και σε τρεις αστυνομικούς

Το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής
Ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν αστυνομικοί, αυτή τη φορά στον Βόλο. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν έναν 44χρονο που επιτέθηκε στη σύζυγό του και στον γιο της, ενώ στη συνέχεια στράφηκε και κατά των αστυνομικών.


Το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής (23.12) σε σπίτι του Βόλου που μένει ο 44χρονος με την 46χρονη σύζυγό του και τα παιδιά της από προηγούμενο γάμο.


Ο άνδρας, που είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, άρχισε να τσακώνεται με τη σύζυγό του και στη συνέχεια με τον 24χρονο γιο της. Κάποια στιγμή, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 44χρονος χτύπησε τον 24χρονο και άρχισε να τον απειλεί ότι θα τον σκοτώσει.


Η 46χρονη κάλεσε άμεσα τη αστυνομία και μόλις ο άνδρας είδε τους τρεις αστυνομικούς άρχισε να τους βρίζει.


Χθες το μεσημέρι, ο άνδρας οδηγήθηκε ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, με πέντε καταγγελίες σε βάρος του, για επίθεση στη σύζυγό του, στον 24χρονο γιο της και στους τρεις αστυνομικούς.


Οι κατηγορίες είναι για απειλή σε βάρος της συζύγου, εξύβριση κατά συρροή, ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή, βία κατά υπαλλήλων κατά συρροή, απειλή κατά συρροή και απλή σωματική βλάβη κατά συρροή.


Η σύζυγος ζήτησε αναβολή της εκδίκασης, καθώς όπως ισχυρίστηκε ο 44χρονος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού.


Όσον αφορά στις μηνύσεις των αστυνομικών, θα δικαστεί στις 4 Ιανουαρίου. Ως όρος, για να αφεθεί ελεύθερος, τέθηκε να αποχωρήσει από το σπίτι και να μην πλησιάσει τη σύζυγό του και το γιο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365