Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

Νίκησε τις Ελπίδες Προμάχων η Αναγέννηση Παναγίτσας Ζέρβης - Τιμήθηκε η μνήμη του Χρήστο Τζιβάνη (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό
Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Αναγέννηση Παναγίτσας Ζέρβης επικράτησε με σκορ 4-0 των Ελπιπδων Προμάχων και συνεχίζει την ανοδική της πορεία.

Το παιχνίδι ήταν καλό με τους γηπεδούχους ανώτερους να κυριαρχούν στο γήπεδο και να φθάνουν εύκολα στην νίκη, αφού οι φιλοξενούμενοι εμφανίσουν καν κατώτεροι του αναμενομένου και ηττήθηκαν φυσιολογικά.

Σκόρερ των νικητών ήταν οι Γρηγοριάδης 17’, Φανόπουλος 37’, Ρρίτσκου Ερ. 57’ και Τζήγκας Η. 60’.

Αποβλήθηκαν οι Ρρίτσκου Ε. στο 30´ των γηπεδούχων και των φιλοξενούμενων  Τούμπης στο 55´.

Πριν από τον αγώνα η αποστολή των φιλοξενούμενων πέρασε από το γήπεδο της Παναγίτσας, δείχνοντας ότι έστω κι αν πέρασαν 25 περίπου χρόνια δεν ξέχασαν και κατέθεσαν στεφάνι για τον αδικοχαμένο συγχωριανό τερματοφύλακα του ΑΣ Πρόμαχοι Χρήστο Τζιβάνη, ο οποίος είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς το 1998 στο παιχνίδι μεταξύ των ομάδων Δάφνη Παναγίτσας-ΑΣ Πρόμαχοι. 

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Ζιώγλης, Χατζηλιόντας, Παπαδόπουλος Δ.

Συνθέσεις:

Αναγέννηση: (Ηλίας Τζήγκας)

Ντάρσι, Κιουτσούκης, (70’ Τζίγκας Β.), Καγιόγλου, Γρηγοριάδης, Ρρίτσκου Ε., Παρθενόπουλος(70 Γιαννακίδης Θ.), Τζήγκας Η., Δούμος, Ρρίτσκου Ερ., Λαφαζανίδης, Φανόπουλος, (63´Κιουτσούκης Ν.).


Προμαχοι: (Χρήστος Σέλκος)

Ρατσίτσκας, Βέσκος, Τούμπης, Ντόσκου, Αναστασιάδης, Ταραλίδης, Μητσάνης, (70’ Σέλκος Ε.), Πλίσκας, (70´ Σαλαμάνης), Νέμτσης, Κόλτσης, Σπανόπουλος, (46’Σαμσουρης).











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365